Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van De Ruijter Vlees
 1. Home
 2. /
 3. Polsbroek
 4. /
 5. De Ruijter Vlees

De Ruijter Vlees

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

In onze winkel verkopen wij onze eigen rundvleesproducten, per stuk of per 2 verpakt, bevroren en zelf uit te zoeken in de vriezers. Onze pakketten zijn op bestelling ook verkrijgbaar in de winkel. De Ruijter Vlees is een familiebedrijf midden in het Groene Hart. Sinds 1965 fokt en verzorgt de familie Belgische wit-blauwe dikbilkoeien in Polsbroek. Broers Jan en Kees runnen het familiebedrijf met passie. Het welzijn van de prachtige koeien staat daarbij centraal. Alle dieren worden op een verantwoordelijke wijze grootgebracht en afgemest, waarbij ze het grootste gedeelte van het jaar in de wei genieten. Voor meer informatie over de wijze waarop wij onze dieren houden --> https://www.deruijtervlees.nl/c-5289031/over-ons/

Daarnaast verkopen wij ook scharrel Kip van Tante Door en scharrel Varken. Deze producten zijn ook per 2 verpakt en bevroren.

Naast verkoop in onze boerderijwinkel, bezorgen wij in de regio en verzenden wij door heel Nederland.


We verkopen onder andere

Helaas biedt De Ruijter Vlees geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  13:00 - 17:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  13:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

De Ruijter Vlees

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 06-07-2022

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.