De Walhoeve boerderijwinkel - Boerderijwinkel en Boerderij in Goirle

De Walhoeve boerderijwinkel.

De Walhoeve boerderijwinkel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Goirle en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

16+

U bent van harte welkom in onze boerderijwinkel aan de Hoge Wal 15 in Goirle. In onze winkel vind u de grootste selectie verse producten recht van de boerderij in de regio. Vers vlees, groente, fruit, kaas, zuivel, huisgemaakte salades en snijwaren, maar ook jam, honing streekbier enz. Bij De Walhoeve zijn we al ruim 40 jaar bezig met het verzorgen van vleevee. Ieder jaar wordt met veel zorg een aantal kalfjes van rond de 6 maanden gekocht en deze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben.  Als de dieren rijp zijn komt het vlees van de dieren terug op de boerderij en daar wordt het uitgesneden door een team van professionele slagers en aan de toonbank vers verkocht. Onze boerderij en winkel zijn zelfvoorzienend met de energie, we beheren een aantal natuurgronden en al het ruwvoer komt van eigen teelt. We zijn nauw verbonden met het verenigingsleven in het dorp.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:30

 • Woensdag

  09:00 - 17:30

 • Donderdag

  09:00 - 17:30

 • Vrijdag

  09:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-04-2020

Laatst aangepast op 03-05-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Walhoeve boerderijwinkel

4,5

4 reviews

Van Roessel

1 maand geleden

Groot assortimen met verse producten, ziet er gezellig en lekker uit. Het is heel compleet en je word vriendelijk geholpen, soms wel druk prijzen zijn in sommige gevallen lager dan de suppermarkt.

Anne

8 maanden geleden

Valerie

1 jaar geleden

Voor de eerste keer geweest, ziet er verzorgd uit . prijsklasse is wel wat aan de hoge kant.

jos

1 jaar geleden

Super lekker producten

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen