De Wiershoeck Natuurvoeding - Anders in Groningen

De Wiershoeck Natuurvoeding.

Anders

Al meer dan dertig jaar zijn wij gedreven verkopers van producten uit de biologisch(dynamisch)e landbouw. Dat doen wij al vanaf het begin in onze winkel te Beijum, een buitenwijk in het noordoosten van de stad Groningen. Onze winkel is in de jaren tachtig ontstaan als verkooppunt van biologisch geteelde groente/fruit uit de mooie Wiershoeck tuin. Het was verkoop van lokale producten in optimale vorm. Al snel werd het assortiment uitgebreid en ontstond er een complete biowinkel.

Onze biowinkel maakt deel uit van een complex van activiteiten die allemaal gehuisvest zijn in en rondom het pand aan de Beijumerweg 20. Centraal is hierbij de Stichting Stadsboerderij De Wiershoeck, opgericht in 1981 als een van de eerste Stadslandbouwprojecten van Nederland. Verder zijn er nog een aantal ondernemingen actief, te weten het kruidenstudiecentrum en cadeauwinkel De Groene Zon, acupunctuurstudio Abacus en het Klei-atelier Marjan Schaap.

De tuin rondom de Wiershoeck boerderij wordt onderhouden door vrijwilligers en zorgvragers onder de leiding van Marjan de Boer. Zij zijn verantwoordelijk voor de mooie boeketten die in het tuinseizoen worden verkocht in de hal van de Wiershoeck. En er staan bijen op het erf, zij horen bij De Stadsimker Bart van Egteren.

De Wiershoeck Natuurvoeding

Beijumerweg 20
9737 AD Groningen

Openingstijden

 • Maandag

  08:30 - 18:00

 • Dinsdag

  08:30 - 18:00

 • Woensdag

  08:30 - 18:00

 • Donderdag

  08:30 - 18:00

 • Vrijdag

  08:30 - 19:00

 • Zaterdag

  08:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 07-04-2022

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Wiershoeck Natuurvoeding

3,0

3 reviews

Harm

1 week geleden

Spaaracties bij de Wiershoeck zijn eerder frustrerend dan leuk. Oké, wanneer je bij besteding van € 23,- 2 stempels krijgt (bij € 10,- = 1 stempel), is logisch, maar dat je bij bijvoorbeeld € 19,75 toch maar 1 krijgt vind ik ontzettend flauw. Misschien een beetje kleinzerig van mij, maar wel heel krenterig van de Wiershoek. Dit soort irritaties zijn tegenwoordig heel gewoon sinds de overname.

Daan

2 maanden geleden

Heel fijne winkel! Blij met dit biologische aanbod in de wijk

Mariska

11 maanden geleden

Groente en Fruit zijn vaak niet meer verkoopbaar. Sinds er een nieuwe eigenaresse is krijg je een snauw wanneer je vraagt of je korting kan krijgen. Jammer… ik kom hier tegenwoordig stuk minder vaak

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.