Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. Lienden
 4. /
 5. Eier- en aardappelautomaat
★★★★★ 5 (2)

Eier- en aardappelautomaat

Open Sluit om 21:00

Versautomaat

Pure, eerlijke producten. Vers en met een streekeigen karakter. Bij Verbeek eieren weten we wat smaakt! In onze moderne automaten vindt u dagverse scharreleieren, maar ook aardappelen, uien, Betuwse Kakelroom, sap en jam. Zo haalt u eenvoudig en snel verse, heerlijke producten in huis. Op de boerderij naast ons kunt u sinds kort terecht voor heerlijke verse boerenmelk en softijs. Van harte welkom!

Verbeek eieren is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en wordt inmiddels door de derde generatie gerund. Wij zijn gevestigd in het Betuwse Lienden en richten ons op de verkoop van eerlijke producten.  Dagelijks geopend van 7.00 - 21.00 uur. Zondags gesloten.

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 21:00

 • Dinsdag

  07:00 - 21:00

 • Woensdag

  07:00 - 21:00

 • Donderdag

  07:00 - 21:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  07:00 - 21:00

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, Eier- en aardappelautomaat biedt online nog geen producten aan.

Wil je weten wanneer wel? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een berichtje zodra er producten bij Eier- en aardappelautomaat verkrijgbaar zijn.

Beoordelingen

Eier- en aardappelautomaat

★★★★★

Gebaseerd op 2 reviews

Henrieke

★★★★★ 2 maanden geleden

Goede eieren en een fijne manier van betalen. contant en met pin. super!

Gerben Beeren

★★★★★ 2 jaar geleden

Ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Nog nooit vieze of kapotte eieren of dozen gezien. Op verzoek kan je ook dubbel dooiers krijgen. Ruime openingstijden en contant of met pin betalen mogelijk

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.