Eier- en aardappelautomaat - Boerderijautomaat in Lienden

Eier- en aardappelautomaat.

Eier- en aardappelautomaat is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lienden en omstreken.

Boerderijautomaat

5+

Pure, eerlijke producten. Vers en met een streekeigen karakter. Bij Verbeek eieren weten we wat smaakt! In onze moderne automaten vindt u dagverse scharreleieren, maar ook aardappelen, uien, Betuwse Kakelroom, sap en jam. Zo haalt u eenvoudig en snel verse, heerlijke producten in huis. Op de boerderij naast ons kunt u sinds kort terecht voor heerlijke verse boerenmelk en softijs. Van harte welkom!

Verbeek eieren is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en wordt inmiddels door de derde generatie gerund. Wij zijn gevestigd in het Betuwse Lienden en richten ons op de verkoop van eerlijke producten.  Dagelijks geopend van 7.00 - 21.00 uur. Zondags gesloten.

Eier- en aardappelautomaat

Provincialeweg 3
4033 BP Lienden

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 21:00

 • Dinsdag

  07:00 - 21:00

 • Woensdag

  07:00 - 21:00

 • Donderdag

  07:00 - 21:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  07:00 - 21:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 20-04-2020

Laatst aangepast op 16-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Eier- en aardappelautomaat

5,0

3 reviews

Jennifer

11 maanden geleden

Altijd perfecte kwaliteit en ook de aardappelen en uien zijn top!

Henrieke

1 jaar geleden

Goede eieren en een fijne manier van betalen. contant en met pin. super!

Gerben Beeren

3 jaar geleden

Ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Nog nooit vieze of kapotte eieren of dozen gezien. Op verzoek kan je ook dubbel dooiers krijgen. Ruime openingstijden en contant of met pin betalen mogelijk

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen