Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek - Boerderijautomaat in Barneveld

Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek.

Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Boerderijautomaat

4+

Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek, Barneveld
Bij Pluimveehouderij Bouw-van den Broek in Barneveld kun je dagelijks terecht voor kakelverse scharrel eieren met 1 ster van het Beter Leven Keurmerk.
Daarnaast zijn er ook seizoen producten, indien voorradig, te koop. Zoals walnoten, peren en appels uit eigen boomgaard.

In de automaat kun je betalen met muntgeld en biljetten van €5 of €10. De automaat geeft wisselgeld retour.


De scharrelkippen van de familie Bouw kunnen niet naar buiten. Maar binnen hebben de kippen de luxe om gebruik te maken van een extra overdekte uitloop met daglicht, een buiten klimaat en boomstammen. Hierdoor heeft elke kip extra vierkante meters tot haar beschikking. Het welzijn van de kippen staat voorop. Er worden verschillende vormen van verrijking aangeboden waaronder pikblokken, luzernebalen en een graanstrooisysteem.

Op afspraak en met opendagen is er de mogelijkheid om via de skybox in de kippenstal te kijken. Deze ruimte is ook te huur voor vergaderingen, workshops e.d.( ivm de regels rondom de vogelgriep mogen we voorlopig geen bezoek ontvangen in de skybox)

Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek

Achterveldseweg 12
3772 NB Barneveld

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 03-03-2021

Laatst aangepast op 20-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek

5,0

1 review

Nina

1 jaar geleden

Enig! leuke automaat en leuke plek!!! Ik word er helemaal blij van en wil nooit meer anders!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen