Groenten & Fruitwinkel de Braacken - Boerderijwinkel, Boerderij, Boomgaard en Landwinkel in Goirle

Groenten & Fruitwinkel de Braacken.

Groenten & Fruitwinkel de Braacken is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Goirle en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij • Boomgaard • Landwinkel

16+

Midden in de boomgaard van Fruitkwekerij de Braacken waar wij appels, peren en kersen telen ligt Groenten en Fruitwinkel de Braacken. Onze winkel waarin wij oorspronkelijk ons eigen geteelde product verkochten is uitgeroeid tot een (h)eerlijke AGF speciaalzaak waar wij en onze medewerkers u met veel plezier ontvangen. In onze snijkeuken snijden wij dagelijks groenten en fruit die bekend staan las 'lekker & makkelijk' bij onze klanten. In de bereidingskeuken maken wij dagelijks o.a.; rauwkostsalades, wraps, maaltijden, soepen, desserts en nog veel meer....

Wij verkozen tot 3*** (sterren) AGF Speciaalzaak, hiervan zijn er maar vier in Nederland. We zijn hier erg trots op en zien deze waardering als een motivatie om het nog elke dag beter te doen voor onze klanten.

'Kom en Geniet van wat uw eigen regio u biedt!'  'Vers en kwaliteit voor een (h)eerlijke prijs', spreken onze slogans u aan? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel, graag tot ziens!

Groenten & Fruitwinkel de Braacken

Turnhoutsebaan 15b
5051 DZ Goirle

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-11-2020

Laatst aangepast op 03-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Groenten & Fruitwinkel de Braacken

5,0

2 reviews

Julie

1 jaar geleden

Valerie

1 jaar geleden

Lekkere producten, niet te duur. vriendelijk personeel. winkel en omgeving heeft een prachtige uitstraling.

Antwoord Groenten & Fruitwinkel de Braacken

Hoi Valerie, bedankt voor de mooie review

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen