De Boer van Middelburg - Stalletje en Boerderij in Middelburg
 1. Home
 2. /
 3. Middelburg
 4. /
 5. De Boer van Middelburg

De Boer van Middelburg De Boer van Middelburg is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Stalletje • Boerderij

5,0

Abeelseweg 9
4335 SR
Middelburg

08:30 - 18:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

De Boer van Middelburg.

De Boer van Middelburg is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Stalletje • Boerderij

4+

Op zoek naar lekkere verse producten? Kom dan snel naar onze zelfbedieningswinkel. Er is van alles te koop, tafel- en frietaardappels, uien. Daarnaast kun je ook heerlijke onbespoten seizoensgroenten kopen. Deze groenten zijn het gehele jaar door te verkrijgen en variëren per seizoen.

Wil je er zeker van zijn dat je iedere week verse groenten hebt? Kijk dan eens op onze website en meld je aan voor het groente abonnement.

Laat je verrassen en kom eens kijken wat er vandaag voor lekkers in onze kraam ligt.

Betalen kan via QR code of contant.

De kraam zie je gelijk aan de linkerkant wanneer je het erf op rijdt.

We hopen je snel te zien in de Abeelseweg 9 te Middelburg.
Openingstijden

 • Maandag

  08:30 - 18:00

 • Dinsdag

  08:30 - 18:00

 • Woensdag

  08:30 - 18:00

 • Donderdag

  08:30 - 18:00

 • Vrijdag

  08:30 - 18:00

 • Zaterdag

  08:30 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 25-02-2022

Laatst aangepast op 08-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Boer van Middelburg

5,0

3 reviews

Monique Tomasowa

1 jaar geleden

Heel fijn om direct bij de boer te kunnen kopen. Het is een heel mooi verkoop loket geworden met heerlijke producten en betalen met de bank is ook mogelijk!

Michiel

1 jaar geleden

Mooie producten tegen mooie prijzen. Ruim aanbod. Onbespoten. Super service, wilde graag uien (die lagen er niet), vervolgens heeft mevrouw deze speciaal ervoor van het land gehaald.

Rene

2 jaar geleden

Prima en verse producten voor een schappelijke prijs