Hoeve Overleg Alles - Boerderijwinkel en Boerderij in Zwaanshoek

Hoeve Overleg Alles.

Hoeve Overleg Alles is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zwaanshoek en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

Welkom bij Hoeve Overleg Alles. Wij verkopen dagelijks onder melkenstijd warme en koude melk. Als u zelf niets mee genomen heeft kunt u van ons emmers en flessen gebruiken, we rekenen hiervoor statiegeld. We verkopen ook andere zuivel zoals yoghurt, vla, karnemelk, kwak, slagroom en zure room. Verder verkopen we allerlei streekproducten die we rechtstreeks van de boer halen, zoals boter, kaas, eieren, aardappelen en uien. Daarnaast hebben we honing rechtstreeks van de imker uit de Haarlemmermeer en bakproducten van de molen uit Hoofddorp. We breiden steeds verder uit en hebben inmiddels nog veel meer streekproducten, heerlijk boerderij ijs en Hollands fruit van het seizoen. Neem gerust uw kinderen mee. Ze mogen bij de koeien en kalfjes kijken. Verder zijn er een klimtoestel en trampoline aanwezig. Het gebruik daarvan is toegestaan maar wel voor eigen risico. Bij deze toestellen staat een picknicktafel, leuk om een ijsje aan te eten.

Wilt u meer zien of weten: neem dan een kijkje op onze facebook pagina Hoeve Overleg Alles.

Openingstijden

 • Maandag

  16:00 - 19:00

 • Dinsdag

  16:00 - 19:00

 • Woensdag

  16:00 - 19:00

 • Donderdag

  16:00 - 19:00

 • Vrijdag

  16:00 - 19:00

 • Zaterdag

  14:00 - 19:00

 • Zondag

  17:00 - 19:00

Aangemeld op 11-05-2021

Laatst aangepast op 02-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Hoeve Overleg Alles

5,0

5 reviews

Jan

2 maanden geleden

Heerlijke eerlijke producten.

Claudia

1 jaar geleden

Heerlijke producten voor een eerlijke prijs en een super enthousiaste eigenaresse. Je wordt er gewoon blij van!

Kelly

1 jaar geleden

Vandaag voor het eerst geweest. heerlijke kaas meegenomen, boter en eieren. onze dochter mocht een fles geven aan 1 van de kalfjes een fles geven. ze vond het geweldig. we komen snel weer terug

Victor

1 jaar geleden

Hier kun je de heerlijkste siaasappelyoghurt van de wereld vinden. Niet altijd maar best wel vaak!

Serdar

2 jaar geleden

Hij fijn gezellige boerderij met uitstekende producten!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen