Hoevemiddelhorst - Boerderijwinkel in Peize

Hoevemiddelhorst.

Boerderijwinkel

6+

Hoevemiddelhorst is een kleinschalig boerenbedrijf met Groninger Blaarkoppen die door ons gerund wordt; Anko Vos en Lydia van Hes.

Onze prachtige Blaarkoppen worden puur grasgevoerd en dat proef je in het vlees terug. De Blaarkoppen lopen meestal naast onze mooie boerderij Hoevemiddelhorst aan De Horst in Peize, maar we huren ook verschillende stukken land in de Onlanden waar de Blaarkoppen ook heerlijk buiten kunnen grazen.

In de wintermaanden gaan ze op stal, in onze eigen koeienstal en ze elke dag van ons gras gevoerd. Dat onze koeien het zo goed hebben, proef je echt terug in het vlees.

Wij houden zelf enorm van lekker eten en vinden het dan ook prachtig om andere mensen blij te maken met deze mogelijkheid.

Mocht je vrijblijvend een prijslijst willen, iets willen proberen of een bestelling willen doen, dan kan dat telefonisch. Ze zal samen met jou kijken wat voor iedereen een geschikt moment is om langs te komen.

Voel je welkom!

Hoevemiddelhorst

De Horst 13
9321 VH Peize

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 11-09-2022

Laatst aangepast op 12-09-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Hoevemiddelhorst

5,0

1 review

Nicolette

10 maanden geleden

Wat ben ik blij met Anko & Lydia's boerenbedrijf, de Hoevemiddelhorst in Peize. Mijn eerste bestelling gisteren opgehaald met als welkomstcadeau 2 heerlijke tartaar hamburgers, dank Anko & Lydia. Met volle geneugten heb ik de hamburgers gisteren verorbert, zo lekker mals en rijk van smaak. Voor mij vanaf nu geen surrogaat vlees meer van de supermarkt. Prijs/kwaliteit is super. Ik ben dik tevreden. Graag tot de volgende keer

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.