Kaasboerderij Schellach - Boerderijwinkel en Boerderij in Middelburg
 1. Home
 2. /
 3. Middelburg
 4. /
 5. Kaasboerderij Schellach

Kaasboerderij Schellach Kaasboerderij Schellach is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5,0

Prooijenseweg 26
4332 RD
Middelburg

08:30 - 17:30

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Kaasboerderij Schellach.

Kaasboerderij Schellach is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

1+

Heerlijke boerenkaas en streekproducten in onze winkel!

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan boerenkaas, die dagelijks wordt geproduceerd van de verse melk rechtstreeks van onze koeien.

Laat u adviseren aan de toonbank of loop rond om uw mandje vol te laden met de rest van ons assortiment.
Naast onze eigengemaakte kaas, karnemelk, boter, yoghurt en vla verkopen wij namelijk een ruim assortiment aan streekproducten, brood en bakmixen, vlees en vleeswaren en groente, fruit en aardappels.

ZEKER ZEEUWS®
Onze boerenkaas is gecertificeerd voor het onafhankelijk erkend streekkeurmerk Zeker Zeeuws® Streekproduct en is daarmee gegarandeerd écht Zeeuws.

Een kijkje bij de koeien

Maar voordat u zich tegoed doet aan alle Zeeuwse streekproducten, moet u vooral ook nog even in de stallen kijken. U volgt het speciale voetstappenpad naar de stallen en loop even langs de kalfjes om ze te aaien. Leuk om met de kinderen te doen! Er is een speciaal bezoekersplatform van waar u een panorama uitzicht heeft over de koeien in de stal.
Nog meer te doen bij Kaasboerderij Schellach
Voor kinderen is een bezoek aan de kaasboerderij erg leuk. Zo leren ze waar de melk en kaas echt vandaan komt! Behalve kalfjes aaien en kaas proeven, is het bij mooi weer ook mogelijk om in het kleine speeltuintje te spelen of in de zandbak.

Openingstijden

 • Maandag

  08:30 - 17:30

 • Dinsdag

  08:30 - 17:30

 • Woensdag

  08:30 - 17:30

 • Donderdag

  08:30 - 17:30

 • Vrijdag

  08:30 - 17:30

 • Zaterdag

  08:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 07-04-2020

Laatst aangepast op 25-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kaasboerderij Schellach

5,0

2 reviews

Jet Gunst

1 jaar geleden

Dit is een heel fijne boerderijwinkel, vriendelijk personeel en enorm goede kwaliteit spullen. Ik vind vooral heel mooi dat zij ook weer samenwerken met andere boeren uit de regio en elkaars producten verkopen. Het is een heerlijke plek om je weekboodschappen te halen, zuivel, meel, kaas, honing, noten, groenten, fruit, gedroogde vruchten, enz. enz. en daarna gewoon even lekker een bakje koffie te kunnen doen voordat je naar huis gaat! 😊

Fam Grzesik-Goedhart

4 jaar geleden

Een uitstekende boerderijwinkel met vele verse producten die niet alleen afkomstig zijn van de boerderij, maar ook van andere boerderijen die samenwerken om hun producten te verkopen. Zeer vriendelijk helpend personeel zorgt ervoor dat deze winkel uitstekend voor de dag komt. Extra attractie is een kijkje nemen op de boerderij naar de koeien en kalfjes en naar de kaasmakerij + terras en speelterrein voor de kinderen.