Kim's Scharrelvarkens - Boerderijwinkel en Boerderij in Hoogwoud

Kim's Scharrelvarkens.

Kim's Scharrelvarkens is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hoogwoud en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

Bij kim's Scharrelvarkens verkopen wij lekker varkens vlees van duroc varkens. Onze varkens wroeten in de grond, rollen in de modder en slapen wanneer zij zelf willen.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  10:00 - 16:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 05-07-2022

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kim's Scharrelvarkens

4,8

4 reviews

Inge Rood

1 jaar geleden

Super leuk geholpen en echt heerlijk varkensvlees verkopen ze. De varkenswangen heerlijk zacht gegaard en je proeft gewoon kwaliteit!

Girard

1 jaar geleden

Op weg door het mooie Noord-Hollandse landschap om heerlijke boeren kaas te kopen en bij toeval het bord gelezen van varkens scharrelvlees, het erf opgereden en zag hoe mooi de varkens het hadden, wat vlees gekocht en wat een heerlijk smaak had het vlees, zeker aan te raden, en heel veel succes met jullie mooie boeren bedrijf

Irma

1 jaar geleden

Geweldig om te zien en te horen hoe liefdevol er met de dieren wordt omgegaan. En we hebben heerlijk gegeten van het smaakvolle vlees

M.

1 jaar geleden

(H)eerlijk vlees, smaakvol! Leuk om de varkens en biggetjes te zien scharrelen.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen