Kloosterboerderij van Buuren - Boerderijwinkel, Stalletje en Boerderij in Horssen
 1. Home
 2. /
 3. Horssen
 4. /
 5. Kloosterboerderij van Buuren

Kloosterboerderij van Buuren. Kloosterboerderij van Buuren is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Horssen en omstreken.

Boerderijwinkel • Stalletje • Boerderij

5,0

Kloosterweg 31
6631 KL
Horssen

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Kloosterboerderij van Buuren.

Kloosterboerderij van Buuren is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Horssen en omstreken.

Boerderijwinkel • Stalletje • Boerderij

10+

Kom naar Kloosterboerderij van Buuren, waar je de boerderij kunt bezoeken en kunt zien hoe de buitenvarkens, koeien en kippen leven.

We maken het vlees van ons vee zelf klaar in onze eigen slagerij. Van een losse biefstuk of burger, tot groot BBQ vlees of een vleespakket, we zijn van alle markten thuis. Ook snijden we vleeswaren en hebben we Beter Leven kip, eieren van onze vrije uitloopkippen en groenten uit de moestuin (in het seizoen).

Een cadeautje of even wat lekkers erbij? We hebben ook biologisch sap, en ijs en bier, wijn en biologische thee en jams uit de regio.

Tijdens openingstijden kunt u vrij rondkijken op de boerderij. De kinderen mogen spelen en er is ook een speurtocht. Ijsje erbij en je uitje is compleet!

Houdt u van wandelen of fietsen? Vanaf onze boerderij kunt u het Boerenwandelpad van Horssen wandelen (5,8km) of uw fietsroute plannen vanaf Fietsknooppunt 92.

Graag tot gauw!

Oja, wij hebben de maximale 3 sterren Boert Bewust certificering en zijn Vijfsterren Varkensboer (st. Varkens in Nood). Dan weet je zeker dat je goed vlees eet ;).

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  13:00 - 18:00

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 27-05-2021

Laatst aangepast op 24-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kloosterboerderij van Buuren

5,0

1 review

Saskia

2 jaar geleden

Geweldige boerderij! De kinderen hebben rondgekeken bij de dieren, er waren ook kleine biggetjes. Ze konden dieren voeren en het was prachtig te zien hoeveel ruimte de koeien en de buitenvarkens hebben. En dan het vlees...beter wordt het niet. Zo lekker!