Kwekerij Rosegaar - Kwekerij en Landwinkel in Lochem
 1. Home
 2. /
 3. Lochem
 4. /
 5. Kwekerij Rosegaar

Kwekerij Rosegaar. Kwekerij Rosegaar is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lochem en omstreken.

Kwekerij • Landwinkel

5,0

Vordenseweg 7
7241 SB
Lochem

06:00 - 20:30

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Kwekerij Rosegaar.

Kwekerij Rosegaar is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lochem en omstreken.

Kwekerij • Landwinkel

9+

Wij zijn een kleinschalige kwekerij, die alles onder het mom biologisch telen. Hierbij hebben we langs ons erf een kraam staan. Hier zetten we diverse producten in! Wij verkopen, bloemen, groente plantjes, pootgoed, en verse eieren! En onze eigen zaden. Lijkt u het wat?
Kom gerust langs gefietst, we zitten aan de Vordenseweg Lochem.

Openingstijden

 • Maandag

  06:00 - 20:30

 • Dinsdag

  06:00 - 22:00

 • Woensdag

  06:00 - 22:00

 • Donderdag

  06:00 - 22:00

 • Vrijdag

  06:00 - 22:00

 • Zaterdag

  06:00 - 22:00

 • Zondag

  06:00 - 22:00

Aangemeld op 01-07-2023

Laatst aangepast op 23-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kwekerij Rosegaar

5,0

1 review

Berna Stoppels

8 maanden geleden

Voor het eerst aardbeien en tomaten stekjes gekocht bij Rosegaar Kwekerij. Ik kreeg uitgebreide informatie over de verzorging en hoe ik de plantjes kon verstrekken. Met veel enthousiasme en kennis werden mijn vragen beantwoord. Toen de aardbeien mooi rood waren en ik ze eindelijk kon proeven moet ik zeggen dat ze vol smaak waren en heerlijk zoet. De tomaatjes hebben het heel erg goed gedaan. Zoveel trosjes aan de plant en ook deze tomaatjes waren erg lekker. Zodra Kwekerij Rosegaar ze volgend jaar weer heeft ben ik weer van de partij.