Landwinkel De Lindenhorst - Boerderijwinkel, Landwinkel en Boerderij in De Hoef

Landwinkel De Lindenhorst.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

6+

Biologische zuivel en kaas; Landwinkel De Lindenhorst is een biologisch familiebedrijf met een boerderijwinkel gelegen in het karakteristieke Utrechtse veenweidegebied aan de oever van de Kromme Mijdrecht. Er wordt op traditionele wijze biologische Goudse kaas en ambachtelijke zuivel gemaakt.

Streekgerichte producten; De Landwinkelformule biedt vele voordelen. Zo werken wij samen met andere Landwinkels en wisselen we producten uit. We bieden u dan ook kwaliteits- en streekgerichte producten aan.

Rundvlees; Ook voor biologisch rundvlees van eigen dieren bent u bij ons aan het goede adres. Wij richten ons op kwaliteit, onze koeien zijn sterk en gezond. Dit vormt een goede basis voor al onze producten.

Groenten en aardappelen; Naast zuivel, vlees, kaas, boter en eieren verbouwen we de heerlijkste groenten en aardappelen. U koopt deze biologische producten dagvers uit onze eigen tuin.

Boerenterras; Een vers gebakken broodje met kaas naar keuze en een glas overheerlijke karnemelk of een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart zijn een aanrader op ons terras. Ook voor een heerlijk schepijsje kunt u bij ons terecht. Ons volledige assortiment vindt u op onze menukaart.

Theërij; Bent u op zoek naar een locatie voor een feestje of een vergadering, dan kunt u op basis van zelfservice onze Theërij huren. De ruimte is sfeervol ingericht en een glazen schuifpui geeft toegang tot de kruidentuin met overdekte hooimijt.

Cadeaupakketten; Voor een origineel en landelijk cadeau kunt u in onze Landwinkel terecht. We bieden veel keuze in streekproducten van de boerderij en dat maakt uw pakket uniek. Ook bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten te verzorgen.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 17:00

 • Woensdag

  10:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 24-07-2020

Laatst aangepast op 02-12-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landwinkel De Lindenhorst

4,5

2 reviews

Lotje

1 jaar geleden

Fantastische plek en winkel met de lekkerste producten. Rauwe melk en kaas zijn onze favoriet, maar ook het vlees is heerlijk. En in de zomer een schepijsje! Een plek waar de 30 koeien dolgelukkig zijn met een boer die al jaren verzot op ze is. De omgeving is prachtig met mooie wandel- en fietspaden.

Jeffry

3 jaar geleden

Heerlijk kaas. Melk smaakt supper En je kan er een bakkie koffie drinken plus lekker appeltaartje. Supper heerlijk. Lieve boer ook

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.