De Maargies Hoeve - Boerderijwinkel, Kinderboerderij en Boerderij in Kallenkote

De Maargies Hoeve.

De Maargies Hoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Kallenkote en omstreken.

Boerderijwinkel • Kinderboerderij • Boerderij

14+

De Maargies Hoeve is een melkveebedrijf, zorgboerderij, theeschenkerij, boerderijwinkel en kooklokaal gelegen in Kallenkote, in de kop van Overijssel. In augustus 2021 is onze prachtig ingerichte boerderijwinkel geopend, waar wij je samen met onze zorgdeelnemers graag verwelkomen.

In deze winkel kan je terecht voor onze zuivel. Met grote toewijding wordt de melk van onze eigen koeien verwerkt tot een grote variatie aan heerlijke zuivelproducten. Deze verse producten worden wekelijks bereid op ambachtelijke wijze. Ook deelnemers helpen mee aan dit proces. We hebben de volgende zuivelproducten: yoghurt, vla, hangop, griesmeel, karnemelk, roomboter, kefir, chocolademelk en melk.

Er is verse groente en fruit verkrijgbaar, deels uit eigen tuin. Dit wordt aangevuld met producten uit de streek en van de groothandel. Daarnaast verkopen we ambachtelijke producten zoals biologische kaas, honing, dipsauzen en bakmixen. Ook vele soorten thee, noten, gedroogde vruchten, chocolade, wijnen, likeuren en mooie woondecoratie en andere cadeau artikelen. Nieuw is de mogelijkheid tot het graveren van hout zoals een borrelplank, boomstamschijf of flesopener met persoonlijke tekst. En uiteraard ontbreken de houtproducten die met zorg op de houtbewerking zijn gemaakt niet.

Al deze lekkere en leuke (streek)producten verwerken we ook in cadeau- en kerstpakketten. Een aantal pakketjes hebben we klaarstaan in de winkel. Natuurlijk helpen we u ook graag mee om een leuk cadeau samen te stellen.

Kom gerust een keertje kijken hoe het er bij ons aan toegaat en wat wij allemaal nog meer te bieden hebben. Dompel je onder in het plattelandsgevoel, geniet van de verrassende en sfeervolle aankleding op het erf, neem een kijkje in de stallen bij de dieren, kom tot rust in het kerkje, snuffel in onze prachtige boerderijwinkel of verwen de innerlijke mens in de theeschenkerij.

Kortom: van harte welkom op de Maargies Hoeve!

Openingstijden boerderijwinkel:
maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur
dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden theeschenkerij: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden

 • Maandag

  13:00 - 17:00

 • Dinsdag

  10:00 - 17:00

 • Woensdag

  10:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  12:00 - 17:00

Aangemeld op 09-09-2021

Laatst aangepast op 04-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Maargies Hoeve

5,0

7 reviews

Karina

1 jaar geleden

Evelien

1 jaar geleden

Super leuke grote boerderijwinkel. Ze hebben er echt van alles. Neem er een kijkje zeker de moeite waard! En de producten smaken nog een heerlijk ook. Vriendelijk personeel en goede hulpen in de winkel! Leuk speeltoestellen voor de kinderen om te spelen.

Yvonne Leerling

1 jaar geleden

Een gezellige winkel met een leuke sfeer. Gerund door deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, ze maken er elke dag samen met de begeleiding een feestje van. En dan ook nog heerlijke verse groenten, vlees en melkproducten. Hoe lekker wil je het heb

Hilde van der Welle

1 jaar geleden

Hele mooie winkel, groot assortiment!

Lotte

1 jaar geleden

De leukste boerderijwinkel in de omgeving! Enorm leuk en wisselend assortiment, echt heerlijke zuivel van eigen boerderij, en groente en fruit voor fijne prijsjes

Jacqueline

1 jaar geleden

Je wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen. Altijd leuke afwisseling van decoratie. En altijd lekkere dingen aanwezig in de winkel. Wij komen er graag

Madam mikmak

1 jaar geleden

Gezellige winkel en theeschenkerij waar je heerlijk zelfgemaakte taart word geserveerd

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen