Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Maargies boerderijwinkel

Boerderijwinkel

Gesloten

Nieuw op de Maargies Hoeve!

In augustus 2021 is onze prachtig ingerichte boerderijwinkel geopend, een mooie toevoeging aan onze bestaande melkveehouderij, zorgboerderij, theeschenkerij en het Kooklokaal.

Het is een boerderijwinkel waar wij je samen met onze zorgdeelnemers graag verwelkomen! In deze winkel kan je terecht voor heerlijke eigengemaakte zuivelproducten. Wij verwerken onze melk tot yoghurt, vla, hangop, chocolademelk, karnemelk, kefir en boter. Tevens verkopen we kwaliteitsvlees van onze eigen koeien en varkens.

Er is verse groente en fruit verkrijgbaar, deels uit eigen tuin. Dit wordt aangevuld met producten uit de streek en van de groothandel. Daarnaast verkopen we ambachtelijke producten zoals biologische kaas, honing, dipsauzen en bakmixen. Ook vele soorten thee, noten, gedroogde vruchten, chocolade, wijnen, likeuren en mooie woondecoratie en andere cadeau artikelen. Uiteraard ontbreken de houtproducten die met zorg op de houtbewerking zijn gemaakt niet.

Al deze lekkere en leuke (streek)producten verwerken we ook in cadeaupakketten. Een aantal pakketjes hebben we klaarstaan in de winkel. Natuurlijk helpen we u ook graag mee om een leuk cadeau samen te stellen.

Kom gerust een keertje kijken hoe het er bij ons aan toegaat en wat wij allemaal nog meer te bieden hebben. Dompel je onder in het plattelandsgevoel, geniet van de verrassende en sfeervolle aankleding op het erf, neem een kijkje in de stallen bij de dieren, kom tot rust in het kerkje, snuffel in onze prachtige boerderijwinkel of verwen de innerlijke mens in de theeschenkerij.

Kortom: van harte welkom op de Maargies Hoeve!

Openingstijden boerderijwinkel: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Openingstijden theeschenkerij: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 17:00

 • Woensdag

  10:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.