NewBee Honing - Imkerij en Anders in Wervershoof
 1. Home
 2. /
 3. Wervershoof
 4. /
 5. NewBee Honing

NewBee Honing. NewBee Honing is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wervershoof en omstreken.

Imkerij • Anders

4,0

Onderdijk 249a
1693 CG
Wervershoof

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

NewBee Honing.

NewBee Honing is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wervershoof en omstreken.

Imkerij • Anders

9+

BEL OF APP EVEN VOORDAT U LANGSKOMT. IN PRINCIPE ZIJN WIJ AANWEZIG, MAAR HET KAN VOORKOMEN DAT WIJ EVEN DE DEUR UIT ZIJN! (06-39209468)

100% Biologische honing (1kg)

Onze biologische honing is afkomstig uit de natuurgebieden van Centraal-Bulgarije. De honing wordt geoogst door onze familie, die traditioneel te werk gaat. De bijenkorven gaan middels erfenissen over van generatie op generatie.

De honingproductie in Bulgarije is al duizenden jaren oud. Bulgarije is uitermate geschikt voor de productie van honing door de grote diversiteit aan (wilde) flora. Dat resulteert in een verassend lekkere en natuurlijke smaak.

De productie van biologische honing is lastig in West-Europa, omdat die aan strenge eisen moet voldoen. Zo mogen er in een straal van drie kilometer geen snelwegen, niet-biologische landbouw of industrie voorkomen. In een dichtbevolkt land als Nederland is het moeilijk om aan die voorwaarden te voldoen. Om die reden is het groene, uitgestrekte en (relatief) dunbevolkte Bulgarije de ideale locatie.

Het gros van de honing in reguliere winkels is van niet-Europese komaf - met name uit China - of een mix van (niet-biologische) Europese honing en niet-Europese honing. Verder zijn die producten dikwijls aangelengd met suikerwater en de bijen blootgesteld aan genetisch gemodificeerde gewassen alsook bestrijdingsmiddelen. Voorts blijft dergelijke honing vrijwel altijd vloeibaar, wat onmogelijk is zonder chemische hulpmiddelen: onbehandelde honing kristalliseert op ten duur namelijk altijd.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 24-07-2023

Laatst aangepast op 19-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
NewBee Honing

4,0

4 reviews

Marcus Speelstra

2 maanden geleden

Top kwaliteit! Veel beter dan in de winkel!

Sanne De Boer

3 maanden geleden

Vandaag daar geweest. Alles dicht en niemand aanwezig. Lijkt verlaten

Antwoord NewBee Honing

Wat vervelend, Sanne. In principe zijn wij er (bijna) altijd. Het kan soms voorkomen dat we even de deur uit zijn. Bel voor de zekerheid even voordat je komt. Als je ons belt of een berichtje stuurt, wil ik kijken of ik het product kan langsbrengen.

Greta Gospodinova

7 maanden geleden

Top honing!

Martin

7 maanden geleden

Echt lekkere en biologische honing, eerlijk product. vriendelijke mensen,aanrader !