Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Partizanenvlees
 1. Home
 2. /
 3. Baarlo
 4. /
 5. Partizanenvlees

Partizanenvlees

Op afspraak

Boerderijwinkel • Boerderij

Heerlijk puur scharrelvlees van onze buitenvarkens die lekker buiten kunnen wroeten en rennen. Wij gebruiken geen antibiotica.

Goed en eerlijk vlees, van varkens die heerlijk buiten hebben kunnen rondscharrelen, daar geloven we in. Onze varkens lopen lekker in de wei en blijven als big extra lang bij hun moeder.

Geen antibioticum
Zij krijgen geen antibiotica en worden niet gecoupeerd of gecastreerd. Het voer bevat producten die in de regio geteeld zijn. Onze varkens krijgen de tijd om te groeien. Hierdoor is het vlees wat steviger van structuur en proef je de ouderwetse smaak van vlees zoals die vroeger was.

We houden alles in eigen hand, vanaf de geboorte tot en met het slachten en verkopen. Kom gerust een keer kijken naar onze varkens op de Pratwinkel in Baarlo, in Limburg. Want mooier dan een luierend varken in de modder kunnen we het niet maken!

Dit is onze droom en daar zijn we trots op!

Familie Peeters

We verkopen onder andere

Helaas biedt Partizanenvlees geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Beoordelingen

Partizanenvlees

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 17-04-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.