Tsiis & sa - Boerderijwinkel en Boerderij in Hilaard
 1. Home
 2. /
 3. Hilaard
 4. /
 5. Tsiis & sa

Tsiis & sa Tsiis & sa is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hilaard en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5,0

Van Aylvaleane 25
9027 BM
Hilaard

Opent donderdag om 13:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Tsiis & sa.

Tsiis & sa is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hilaard en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

2+

Een boerderijwinkel met heerlijke producten. 26 soorten Beemsterkaas en veel lokale producten, vlees van eigen vee. Alles om een lekker avondje te borrelen. Koffie op terras terwijl de kinderen lekker spelen, even bij de koeien kijken? Dat kan! Laten bezorgen in de buurt, of per post kan ook! Bestellen graag via: www.tsiisensa.frl of de app.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  13:00 - 16:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-05-2021

Laatst aangepast op 13-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Tsiis & sa

5,0

2 reviews

Marjan

1 jaar geleden

Onlangs hier via de app terechtgekomen. Leuk winkeltje, ruim assortiment. Heerlijke producten (daar kwamen we thuis snel achter). Werden vriendelijk ontvangen en mochten nog even mee de stal in, waar ook een heel jong kalfje verbleef, zo leuk.

Anoeska en Jan

2 jaar geleden

Leuk klein winkeltje en wij konden de koeien en kalfjes aaien.