Vleesboerderij JR Groen - Stalletje in Eesveen

Vleesboerderij JR Groen.

Vleesboerderij JR Groen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Eesveen en omstreken.

Stalletje

3+

Wij zijn een kleinschalige vleesboerderij met uitsluitend stieren van het Belgisch wit blauwe ras. Het vlees van deze stieren verkopen wij aan huis.

De stiertjes kopen wij aan als ze en maand of 8 zijn. Ze gaan in de zomer lekker naar buiten en als het winter is staan ze lekker op stro in de stal. Als een stier rond de 30 maanden is dan kan hij worden geslacht.

Naast het vlees van onze eigen boerderij verkopen we ook (streek)producten van boeren bij ons uit de buurt. Wij halen dit zelf op of het wordt door de boer zelf gebracht. We hebben altijd persoonlijk contact met de boer, zodat we weten waar de producten die wij verkopen wegkomen.

Openingstijden

 • Maandag

  10:30 - 18:00

 • Dinsdag

  13:00 - 18:00

 • Woensdag

  10:30 - 17:00

 • Donderdag

  10:30 - 18:00

 • Vrijdag

  09:30 - 18:00

 • Zaterdag

  09:30 - 18:00

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 10-04-2020

Laatst aangepast op 11-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Vleesboerderij JR Groen

5,0

3 reviews

Michel

7 maanden geleden

Superlekker vlees van eigen koeien en daarnaast ook nog zeer veel andere lekkere producten. Echt een aanrader!

Tjitze

1 jaar geleden

Heerlijke en eerlijke producten

JJ Folkerts

1 jaar geleden

Zekers de moeite waard om hier even te stoppen .. Lekker stuk vlees, sapjes, kaas en niet te vergeten in het najaar de prachtige pompoenen ğŸŽƒ

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen