Vrielink's Zuivel & Vlees - Boerderijwinkel, Melktap en Boerderij in Deurningen
 1. Home
 2. /
 3. Deurningen
 4. /
 5. Vrielink's Zuivel & Vlees

Vrielink's Zuivel & Vlees Vrielink's Zuivel & Vlees is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Deurningen en omstreken.

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

5,0

Oude Deurningerstraat 8
7561 PJ
Deurningen

09:00 - 20:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Vrielink's Zuivel & Vlees.

Vrielink's Zuivel & Vlees is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Deurningen en omstreken.

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

8+

Bij ons kunnen klanten melk tappen rechtstreeks uit onze melktank. Verser kan het niet! Tevens verkopen wij rundvlees van onze eigen koeien en varkensvlees van eigen wroetvarkens, kippenvlees, eieren, producten van de molenstichting, jam, vruchtensappen, zuivel, kaas, droge worst, grillworst, mosterd, siepelconfituur, diverse nootjes en heerlijk boerenijs. In de wintermaanden verkopen wij ook Twentse bakleverworst en bakbloedworst. Kortom echte streekproducten!

Ons verkoophuisje staat bij ons op het erf naast de koeienstal. Zodat men ook een kijkje kan nemen bij de koeien of misschien mogen de kinderen wel helpen met het melken!? Ook het juiste adres voor een rondleiding of kinderfeeestje!

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 20:00

 • Dinsdag

  09:00 - 20:00

 • Woensdag

  09:00 - 20:00

 • Donderdag

  09:00 - 20:00

 • Vrijdag

  09:00 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 20:00

 • Zondag

  09:00 - 20:00

Aangemeld op 20-12-2020

Laatst aangepast op 11-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Vrielink's Zuivel & Vlees

5,0

8 reviews

Oona

2 weken geleden

Zodra je het erf oprijdt is het een en al beleving. Koeien die gemolken worden, pasgeboren kalfjes, twee lieve honden, aardige mensen, een mooie winkel met uitstekend assortiment en Mats is een zéér kundige verkoper met zijn 11 jaar!

Roy

1 jaar geleden

Heerlijke producten en vriendelijke mensen

Mark

1 jaar geleden

Kort geleden pas ontdekt. Mooie schone winkel en erg vriendelijke mensen. Heerlijke producten te koop.

Denise

1 jaar geleden

Super bedrijf, goed vlees, lekkere hamburgers en de melktap is helemaal super. heel netjes allemaal en hele lieve mensen. goed geholpen. tot snel weer.

Raynond

1 jaar geleden

Als je voor het eerst komt wordt je super goed geholpen en goede adviezen wordt er geven. 👍👍

Karin

1 jaar geleden

Geweldig mooi bedrijf , heerlijk vlees, eieren, zuivel, verse melktap .

Michel

1 jaar geleden

Freddy

1 jaar geleden