Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Zuivelboerderij Avezaat
 1. Home
 2. /
 3. Leveroy
 4. /
 5. Zuivelboerderij Avezaat
★★★★★ 4,6 (7)

Zuivelboerderij Avezaat

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met 47 koeien die wij weiden.

We voeren onze koeien zoveel mogelijk gras en iets van maïs van eigen grond.

We hebben een grote moestuin waar we op een biologische manier boeren. Waar inhoud geen spuitmiddel en eigen koeienmest.

We maken alles zelf van kaas, zuivel,boter en groente

We verkopen onder andere

Helaas biedt Zuivelboerderij Avezaat geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  10:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Zuivelboerderij Avezaat

★★★★★

Gebaseerd op 7 reviews

Kim

★★★★★ 1 maand geleden

Absoluut de lekkerste melk die ik ooit gedronken heb:-) En de (kruiden)kaas is echt een traktatie.

F. Heijen

★★★★★ 1 jaar geleden

Sorry, maar ik moet hier even op reageren: Het winnen van brons voor kaas zegt niets Mark. Brons is het behalen van een bepaald aantal punten in een rubriek. Goud is top, zilver is de middenmoot en brons is het ondereind. Brons zegt dus niks...alleen dat de kaas niet bij de top en de middenmoot maar op alle vlakken niet geweldig uit de bus komt. Kijk maar eens op internet daar vind je veel over wat en hoe een boerenkaaskeuring gaat. Overigens kom je Avezaat in de omgeving bijna nergens tegen, alleen in zuid-Limburg leveren ze wat aan buurtwinkels/markten. Ze zijn ook niet erkend biologisch anders hadden ze een SKAL-nummer. Wat inhoud dat ze door een toezichthouder worden gecontroleerd en beoordeeld. Veel informatie klopt niet van wat ik hier lees, ook info van het bedrijf niet! Eerlijkheid duurt het langst.... Met vriendelijke groet, Frans

Mark

★★★★★ 1 jaar geleden

Zuivelboerderij Avezaath ?? bedrijf. De beste in de omgeving. Waar je anderen je probeert te lokken met gratis artikelen blijven deze mensen nuchter. En zorgen voor kwaliteit. Je komt Avezaath producten ook overal tegen of je nu in noord midden of zuid Limburg bent. Lekker hoor de beste producten vind je bij hun. Diverse kazen en zuivelproducten mooie groente. En ze winnen vaak met hun kazen wat wil je nog meer.

Wijnand

★★★★★ 1 jaar geleden

Geweldige zuivelboerderij. We komen er graag gezellige en kundige mensen. Lekker kaas, yoghurts vla en verse mooie groentes. En dit voor een betaalbare prijs. Ziet er ook netjes en verzorgd uit. We zijn blij dat we hun hebben gevonden. Er zijn er maar weinig in de buurt die kwaliteit en vers producten leveren. Ik zeg ga zo door, er zijn weinig mensen die goede kwaliteit kunnen leveren.

Aangemeld op 25-07-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.