Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij - Boerderijwinkel, Kinderboerderij en Anders in Doorn
 1. Home
 2. /
 3. Doorn
 4. /
 5. Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij

Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij

Boerderijwinkel • Kinderboerderij • Anders

Langbroekerweg 15a
3941 MS
Doorn

12:00 - 17:00

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij

Boerderijwinkel • Kinderboerderij • Anders

7+

Ontdek de heerlijke wereld van Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij op boerderij 'Doornvoort'. We bieden een uitgebreid assortiment aan smaakvolle kaas- en zuivelproducten, samen met andere lekkernijen zoals jam, mosterd, sappen en meer. Bij Ons is niet zomaar een boerderijwinkel & kaasmakerij, het is een levendige ontmoetingsplek waar je kunt genieten van al het moois dat onze streek te bieden heeft.

Bij Ons geloven we in de gedeelde verantwoordelijkheid voor een gezond landschap en voedselsysteem. We streven naar kortere voedselketens en eerlijke prijzen voor boeren en producenten. Bij Ons creëren we niet alleen een platform voor lokale producten, maar ook een actieve verbinding tussen boer, land en stedeling. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

In onze boerderijwinkel vind je een schat aan ambachtelijke producten, met liefde gemaakt door lokale boeren en producenten. Onze kaas en zuivel zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben een verrukkelijke smaak. Onze jams, mosterds en verse sappen zijn perfecte aanvullingen op je favoriete gerechten. Bovendien hebben we nog veel meer heerlijkheden die je smaakpapillen zullen verwennen.

Of je nu een fijnproever bent, een liefhebber van lokale producten of gewoon op zoek bent naar een bijzondere plek om te genieten, Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij heet je van harte welkom. Stap binnen in onze wereld van smaak, ambacht en duurzaamheid. Kom langs en ontdek wat onze prachtige streek te bieden heeft.

Onze boerderijwinkel is niet alleen gevuld met een ruim assortiment aan heerlijke producten, maar biedt tevens een plezierige ervaring voor het hele gezin. Op het terrein is een gezellige dierenweide te vinden, waar geiten en kippen vrij rondlopen. Bovendien hebben we onlangs een nieuwe speeltuin aangeschaft (begin juni 2023), waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij

Langbroekerweg 15a
3941 MS Doorn

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  12:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 22-05-2023

Laatst aangepast op 19-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij