Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boerderij Dekker
 1. Home
 2. /
 3. Vroomshoop
 4. /
 5. Boerderij Dekker

Boerderij Dekker

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

-------Ook voor de Pasen hebben wij eieren te koop--------

In het hart van het dorp Westerhaar ligt het akkerbouwbedrijf Dekker, al sinds 1911 een iconisch familiebedrijf. Sinds 1968 is de familie Dekker begonnen met de verkoop van nieuwe Parel aardappelen en in de loop van de tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf waarin akkerbouw en tuinbouw samenkomen. Om mee te gaan met de vraag naar biologische producten is er op het bedrijf geïnvesteerd in teeltvervroegingstunnels waarin allerlei seizoensgebonden producten op biologische wijze wordt verbouwd. Veel van deze groente wordt gewassen en gesneden aan de klant aangeboden. Naast de eigenverbouwde, onbespoten groente en aardappelen, bieden wij ook biologische rundvlees aan en eieren van vrije uitloopkippen.
De oude deel van de boerderij is begin 2007 verbouwd tot een moderne galerie die niet alleen voor exposities, maar ook voor vergaderingen, workshops en educatieve doeleinden wordt gebruikt. Voordeel hierbij is dat de gehele galarie rolstoeltoegankelijk is. De uniek rotstuin ligt vol met mooie veldkeien die decennia lang op onze akkers zijn gevonden tijdens het werk op het land. Ook deze rotstuin is rolstoeltoegankelijk en op bepaalde dagen open voor publiek.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boerderij Dekker geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 17:00

 • Dinsdag

  08:00 - 17:00

 • Woensdag

  08:00 - 17:00

 • Donderdag

  08:00 - 17:00

 • Vrijdag

  08:00 - 17:00

 • Zaterdag

  08:00 - 13:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Boerderij Dekker

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 17-02-2022

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.