Boerderijwinkel Goudbeek - Boerderijwinkel en Boerderij in Epe

Boerderijwinkel Goudbeek.

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Welkom op onze boerderij! Op zaterdag is de boerderijwinkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Door de week op afspraak (even een appje of belletje naar boerin Janneke 06-22922117 meestal zijn wij er wel).

Het tappen van rauwe melk is zelfbediening dit kan maandag t/m zaterdag en kost 1 euro per liter.

Op vrijdagavond en zaterdagochtend bezorgen wij onze (h)eerlijke producten GRATIS boven de €25,00. (Apeldoorn, Twello, Terwolde, Nijbroek, Epe, Oene, Heerde, Welsum, Veessen etc. ook op campings en vakantieparken!)

Zeer groot assortiment: vlees van onze eigen runderen, zuivelproducten van rijstepap tot yoghurt, meel van de molen, echte boerenkaas, vruchtensappen en nog veel meer! Kijk voor ons gehele assortiment op de website.

Wij zijn een kleinschalige boerderij met een oer-Hollands ras (blaarkopkoeien). U mag gerust een kijkje nemen bij de koeien en als het weer het toelaat lopen ze in de weilanden rondom de boerderij waar ook alpaca's, kalfjes, pony's en kippen lopen. Goed te bereiken! Is maar een klein stukje vanaf de A50 afrit Vaassen.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 20-01-2021

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel Goudbeek

4,7

3 reviews

Sarah

1 jaar geleden

Heerlijke melk, super vriendelijke eigenaresse en leuke spulletjes in de winkel!

Ashley

1 jaar geleden

Zojuist heerlijke melk gehaald bij boerderij Goudbeek. voor de eerste keer zelf getapt. De boerin is een hele aardige en spontane meid, houd wel van een praatje maken en helpt je met alle liefde en plezier. onze melk halen we voortaan hier! dank je wel voor dit mooie product !

Elise

3 jaar geleden

Onwijs leuke en lieve boerin, die met al haar passie en liefde de boerderij winkel runt, en dat is te proeven in de producten!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.