Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boerderijwinkel 'Nooit Gedacht'
 1. Home
 2. /
 3. Nieuwegein
 4. /
 5. Boerderijwinkel 'Nooit Gedacht'
★★★★★ 5 (1)

Boerderijwinkel 'Nooit Gedacht'

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

Het hele jaar rond worden de lekkerste soorten appels en peren uit de boomgaard verkocht en in het seizoen ook o.a. aardbeien, kersen en pruimen.

In onze boerderijwinkel zijn verschillende producten te verkrijgen die op ambachtelijke manier bereid worden. Een greep uit ons assortiment:

Appels, peren, fruitsappen, diverse boerenproducten, groente, aardappelen, eieren, rijnrundvlees, kaas, zuivel, boerenijs, cadeaumanden gevuld met boerenproducten en cadeaubonnen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze winkel om alle producten te zien!

Gezellig in de boomgaard kunt u genieten van een kop koffie/thee met appeltaart, fruitsappen of heerlijk boerenijs!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boerderijwinkel 'Nooit Gedacht' geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Boerderijwinkel 'Nooit Gedacht'

★★★★★

Gebaseerd op 1 review

Bram

★★★★★ 6 maanden geleden

Leuke winkel, dichterbij Houten dan Nieuwegein overigens. Wordt op donderdag opnieuw aangevuld. In kersen seizoen van mandaag tot zaterdag open van 8 tot 8.

Aangemeld op 25-04-2020

Laatst aangepast op 17-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.