Boerderijwinkel Van Hier - Boerderijwinkel en Boerderij in Hazerswoude-Rijndijk

Boerderijwinkel Van Hier.

Boerderijwinkel Van Hier is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hazerswoude-Rijndijk en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

Op nummer 2 van het Spookverlaat biedt boerderijwinkel Van Hier allerlei lekkere verse producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere lekker verse eieren, zuivel, sappen, seizoensgroenten en meer! Ook kunt u onder het genot van een kopje koffie, thee of een lekkere lunch genieten van ons terras of in ons knusse horeca gedeelte in de winkel. Wij verzorgen ook high tea's of een lunch op maat, bel gerust voor meer informatie.
0634960184, tot ziens!
Let op!
Wij zijn wintertijd op zondag gesloten en op donderdag middag geopend.
Wij zijn in de zomertijd op donderdag gesloten en op zondag open.

Boerderijwinkel Van Hier

Spookverlaat 2
2394 MZ Hazerswoude-Rijndijk

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  11:00 - 15:00

Aangemeld op 21-09-2021

Laatst aangepast op 26-03-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel Van Hier

5,0

2 reviews

Marieke

1 jaar geleden

Hele fijne winkel waar ze veel keuze hebben. De medewerkers zijn erg vriendelijk en de prijs is ook niet gek. Ik kom er heel erg graag

Richard

1 jaar geleden

Super leuke boerderij winkel met verse groenten en boeren producten. tevens lekker kopje koffie op tijdens de fietstocht

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen