Erve Trees - Boerderijwinkel, Melktap en Boerderij in Twello
 1. Home
 2. /
 3. Twello
 4. /
 5. Erve Trees

Erve Trees

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

5,0

Achter 't Holthuis 3
7391 TN
Twello

08:00 - 20:00

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Erve Trees

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

7+

In deze boerderijwinkel is een tap te vinden waar klanten zélf verse melk kunnen tappen. De melk komt rechtstreeks van de koeien op de boerderij.

Glazen flessen voor de melktap zijn te koop, maar u kunt ook zelf een fles meenemen. Het melktappen gaat erg gemakkelijk.

Betaal contactloos of werp gepast geld in de melktap, houd de fles onder de tap en druk op de startknop en daar komt de meest verse melk die u kunt krijgen.

Ook zijn in de winkel verse eieren te koop van de vrije uitloop kippen die op het bedrijf worden gehouden.

Klanten kunnen gebruik maken van een prachtig zitje bij de boederijwinkel, met uitzicht op de weilanden. De veestapel bestaat uit een bont gezelschap met verschillende rassen. Maar dat is niet alles.

Producten van Molen ‘De Ooievaar’ in Terwolde zijn ook te koop, waarmee u in een handomdraai de heerlijkste cakes, broden en pannenkoeken bakt. Zin in een lekker ijsje? Het ambachtelijke boerenijs van ‘De Rosahoeve’ in Raalte is verkrijgbaar. Landgoedkaas van Melkveebedrijf Welgelegen en cranberry-producten en vruchtensappen van ‘De Kolke’ in Voorst, honing van Bij Gait en verschillende soorten Deventer Mosterd kunt u ook bij ‘Erve Trees’ vinden. Betalen van producten gaat heel eenvoudig door te pinnen. Ook is het mogelijk om via QR code of contant te betalen. Het winkeltje is zeven dagen per week geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Erve Trees

Achter 't Holthuis 3
7391 TN Twello

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 20:00

 • Dinsdag

  08:00 - 20:00

 • Woensdag

  08:00 - 20:00

 • Donderdag

  08:00 - 20:00

 • Vrijdag

  08:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 20:00

 • Zondag

  08:00 - 20:00

Aangemeld op 06-07-2021

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Erve Trees

5,0

4 reviews

Kelvin

6 maanden geleden

Knus en leuke boerderijwinkel. Heerlijke verse melk en geweldige roomboter. Verder tal van lokale producten te koop.

Sandra

1 jaar geleden

Wat een leuk winkeltje. Heerlijke verse melk en vla en roomboter gehaald. Echt een aanrader.

Anja

1 jaar geleden

Weer lekker verse melk gehaald en paprikapoeder ze hebben er veel verschillende soorten kruiden de moeite waard om lokaal te kopen.

Harry

1 jaar geleden

Een zelfstandige winkel met (eerlijke) natuurproducten zoals eieren, kaas, melk (zelftap), karnemelk, yogurt, vla, roomboter, ijs met diverse smaken, mosterd, meelprodukten, vlees etc. etc betalen contant of met pin Een aanrader dus om eens iets te gaan kopen daar en de boer te steunen