Geertjes Hoeve - Boerderijwinkel en Boerderij in Haarzuilens

Geertjes Hoeve.

Boerderijwinkel • Boerderij

17+

Boerderijwinkel
Ambachtelijk, boers (degelijk en natuurlijk), gezellig, eerlijk en puur. Dat is shoppen in de boerderijwinkel van Geertje’s Hoeve.

In onze boerderijwinkel verkopen we vele pure Hollandse en ambachtelijke producten. Het allerbelangrijkste product is natuurlijk onze eigen geitenkaas. Geitenkaas in vele soorten. Van jong tot oud en met verschillende kruiden. Ook maken we verse geitenkaas en ander geitenzuivel. Daarnaast hebben we veel soorten boeren koeienkaas. Onder andere van onze ouders uit Zoeterwoude en boerderijen in het Groene Hart.

We hebben een mooi assortiment natuurzuiver vlees van de koe, kip, varken en ook geitenvlees kan niet ontbreken. Vlees met smaak waar wij een goed gevoel bij hebben. Duurzaam, diervriendelijk, ambachtelijk met vakmanschap, kwaliteit, regionaal zijn de kernwaarden van het vlees.

We hebben verschillende soorten groentes en fruit in de boerderijwinkel. Bijvoorbeeld eigen aardappelen van de boerderij, fruit van de Haarse Gaard of paprika's uit Harmelen.

Daarnaast vind je bij ons een groot scala aan authentieke, mooie, pure producten van bijzondere en kleinschalige leveranciers. Soms biologisch, soms lokaal. We bieden een mix vol verrassingen. Van broodbakmixen tot de lekkerste, ambachtelijke Callebaut Chocolade. De allerbeste advocaat (Veens Kaatje) en biologische eieren. Fantastische nougat. Maar ook het gehele assortiment biologische speciaalbieren van De Leckere. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… want de hele winkel staat er mee vol!!

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455 SM Haarzuilens

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  10:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  11:00 - 17:00

Aangemeld op 08-04-2022

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Geertjes Hoeve

5,0

1 review

Alice

1 jaar geleden

Goed eten en leuke omgeving om je met kinderen de hele dag te vermaken. een uitje voor het hele gezin

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.