IJs kopen bij de boer - Hier kun je terecht voor een boerenijsje!

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

IJs kopen bij de Boer in Meijel

Binnen 15km

  1. Home
  2. /
  3. Meijel
  4. /
  5. IJs

IJs kopen bij een boerderijwinkel in Meijel en omgeving

Ontdek het lekkerste ijs van de boerderij bij jou in de buurt van Meijel

Er gaat niets boven een verfrissend ijsje op een warme dag. Maar wist je dat je daarvoor niet naar de supermarkt hoeft te gaan? Het lekkerste ijs vind je namelijk gewoon bij de boerderij om de hoek! Op deze pagina hebben we alle boerderijwinkels verzameld waar je terecht kan voor het kopen van een ijsje bij de boer. En het mooie is: we tonen de winkels op volgorde van afstand van jouw huidige locatie. Zo vind je altijd de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met het lekkerste ijs!

De voordelen van een ijsje halen bij de boer

Waarom zou je eigenlijk ijs kopen bij de boer? Ten eerste is het natuurlijk hartstikke leuk om een kijkje te nemen op de boerderij en het ambachtelijke proces van ijs maken te zien. Maar er zijn nog meer voordelen! Het ijs wordt namelijk vaak gemaakt van melk van eigen koeien, waardoor de smaak intenser en romiger is. Bovendien worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen gebruikt. Je proeft dus echt de pure ingrediënten!

Ijsjes-1-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 304.61 KB

Variatie in smaken en formaten

Een ander voordeel van ijs kopen bij de boer is de grote variatie in smaken. Naast de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en chocolade, zijn er vaak ook verrassende smaken verkrijgbaar zoals bramen-karnemelk en stroopwafel. En wil je niet te veel ijs in één keer kopen? Bij veel boerderijwinkels kan je ook kleine porties kopen, zodat je van meerdere smaken kan proeven!

Een dagje uit

IJs kopen bij de boer in Meijel en omgeving is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor de rest van je zintuigen. Vaak kan je namelijk ook genieten van het plattelandsleven. Denk aan de geur van vers gemaaid gras, de aanblik van grazende koeien en het geluid van fluitende vogels. Een bezoek aan de boerderijwinkel is dus ook een leuk dagje uit voor het hele gezin!

IJs kopen bij de boer is duurzaam

Nog een voordeel van een ijsje kopen bij de boer is dat het duurzaam is. Doordat het ijs lokaal wordt geproduceerd, zijn er minder transportkosten en is de CO2-uitstoot dus lager. Bovendien wordt het ijs vaak verkocht in herbruikbare bakjes, wat beter is voor het milieu dan wegwerpbakjes.

inbound4826885141198186868-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 1.58 MB

Vind de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met ijs bij de boer

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het kopen van ijs bij de boer? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek de boerderijwinkels bij jou in de buurt van Meijel! We laten je niet alleen zien waar je het lekkerste ijs kan kopen, maar ook de dichtstbijzijnde boerderijwinkel bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor een heerlijk ijsje!

C7B683D5-8D37-4805-B121-144F9CC0104F-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpeg 204.83 KB
Nog meer lekkers, vers en gezond

Naast het kopen van ijs kan je vaak ook andere streekproducten vinden in de boerderijwinkels. Denk bijvoorbeeld aan kaas, verse groenten, fruit en honing. Door deze producten te kopen, steun je niet alleen de lokale boeren, maar geniet je ook van verse en gezonde producten.

Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!


Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 355 reviews

2 maanden geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

2 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

4 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

3 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

3 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

3 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

3 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

3 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

3 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

3 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop