IJs kopen bij de boer - Hier kun je terecht voor een boerenijsje!

IJs

IJs van een boerderijwinkel, stalletje, versautomaat bij jou in Vriescheloo. Verser. Beter. Lekkerder. In de buurt.

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Vriescheloo
  4. /
  5. IJs

IJs kopen bij een boerderijwinkel in Vriescheloo en omgeving

Ontdek het lekkerste ijs van de boerderij bij jou in de buurt van Vriescheloo

Er gaat niets boven een verfrissend ijsje op een warme dag. Maar wist je dat je daarvoor niet naar de supermarkt hoeft te gaan? Het lekkerste ijs vind je namelijk gewoon bij de boerderij om de hoek! Op deze pagina hebben we alle boerderijwinkels verzameld waar je terecht kan voor het kopen van een ijsje bij de boer. En het mooie is: we tonen de winkels op volgorde van afstand van jouw huidige locatie. Zo vind je altijd de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met het lekkerste ijs!

De voordelen van een ijsje halen bij de boer

Waarom zou je eigenlijk ijs kopen bij de boer? Ten eerste is het natuurlijk hartstikke leuk om een kijkje te nemen op de boerderij en het ambachtelijke proces van ijs maken te zien. Maar er zijn nog meer voordelen! Het ijs wordt namelijk vaak gemaakt van melk van eigen koeien, waardoor de smaak intenser en romiger is. Bovendien worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen gebruikt. Je proeft dus echt de pure ingrediënten!

Ijsjes-1-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 304.61 KB

Variatie in smaken en formaten

Een ander voordeel van ijs kopen bij de boer is de grote variatie in smaken. Naast de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en chocolade, zijn er vaak ook verrassende smaken verkrijgbaar zoals bramen-karnemelk en stroopwafel. En wil je niet te veel ijs in één keer kopen? Bij veel boerderijwinkels kan je ook kleine porties kopen, zodat je van meerdere smaken kan proeven!

Een dagje uit

IJs kopen bij de boer in Vriescheloo en omgeving is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor de rest van je zintuigen. Vaak kan je namelijk ook genieten van het plattelandsleven. Denk aan de geur van vers gemaaid gras, de aanblik van grazende koeien en het geluid van fluitende vogels. Een bezoek aan de boerderijwinkel is dus ook een leuk dagje uit voor het hele gezin!

IJs kopen bij de boer is duurzaam

Nog een voordeel van een ijsje kopen bij de boer is dat het duurzaam is. Doordat het ijs lokaal wordt geproduceerd, zijn er minder transportkosten en is de CO2-uitstoot dus lager. Bovendien wordt het ijs vaak verkocht in herbruikbare bakjes, wat beter is voor het milieu dan wegwerpbakjes.

inbound4826885141198186868-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 1.58 MB

Vind de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met ijs bij de boer

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het kopen van ijs bij de boer? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek de boerderijwinkels bij jou in de buurt van Vriescheloo! We laten je niet alleen zien waar je het lekkerste ijs kan kopen, maar ook de dichtstbijzijnde boerderijwinkel bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor een heerlijk ijsje!

C7B683D5-8D37-4805-B121-144F9CC0104F-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpeg 204.83 KB
Nog meer lekkers, vers en gezond

Naast het kopen van ijs kan je vaak ook andere streekproducten vinden in de boerderijwinkels. Denk bijvoorbeeld aan kaas, verse groenten, fruit en honing. Door deze producten te kopen, steun je niet alleen de lokale boeren, maar geniet je ook van verse en gezonde producten.

Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!