Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Imkerij Wilgeroosje Vleuten
 1. Home
 2. /
 3. Vleuten
 4. /
 5. Imkerij Wilgeroosje Vleuten

Imkerij Wilgeroosje Vleuten

Op afspraak

Imkerij

Imkerij Wilgenroosje heeft op meerdere plekken in Vleuten en Harmelen bijenvolken en die produceren heerlijke lokale honing. Wie eenmaal honing van de imker heeft geproefd zal niet snel een potje honing uit de supermarkt meer nemen.

Als enthousiaste gediplomeerde hobbyimkers doen wij er alles aan om het onze bijen naar de zin te maken. Om stress door verhuizen te voorkomen staan onze bijen het hele seizoen op dezelfde plaats en reizen we niet van het ene naar het andere gebied om meer honing te kunnen oogsten. Verder nemen we slechts een deel van de verzamelde honing af zodat de bijen gedeeltelijk op hun eigen honing kunnen overwinteren. Interesse of vragen, zie onze website.

Behalve honing hebben we overigens ook andere bijenproducten uit eigen imkerij zoals producten van propolis en kaarsjes van bijenwas.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Imkerij Wilgeroosje Vleuten geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Beoordelingen

Imkerij Wilgeroosje Vleuten

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 25-12-2022

Laatst aangepast op 25-12-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.