John's Pioenrozen - Stalletje in Heerhugowaard

John's Pioenrozen.

Stalletje

5+

Kom nu langs bij John's Pioenrozen, en haal de mooiste pioenen in huis! Let op! De pioenen kunnen niet allemaal tegelijk gesneden worden. Dit betekent dat het assortiment per dag kan verschillen. Niet alle soorten zijn iedere dag beschikbaar.

Welkom bij John's Pioenrozen, een specialist in de kweek en verkoop van hoogwaardige pioenrozen. Gelegen langs een rustige weg, is ons stalletje uw perfecte stop voor het vinden van een breed scala aan prachtige pioenrozen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende, zorgvuldig gekweekte soorten pioenrozen. Deze omvatten de elegante 'Sara Bernhardt' en 'Shirley Temple', de levendige 'Coral Sunset' en 'Flame', de opgewekte 'Happy Many Return', de unieke 'Christmas Velvet', de dieprode 'Red Charm', de charmante 'Duchesse d'Amour' en de prachtige 'Flemming'.

Pioenrozen zijn seizoensbloemen die meestal bloeien van eind mei tot begin juni. Tijdens dit seizoen komt ons stalletje tot leven met een explosie van kleuren en geuren, waarbij elke soort haar unieke charme tentoonstelt. We zijn trots op onze duurzame en milieuvriendelijke kweekmethoden, waardoor elke bloem die we kweken gezond en sterk is. We nemen de tijd om elke plant met zorg en aandacht te kweken, zodat u de beste kwaliteit bloemen krijgt.

Bij John's Pioenrozen is het onze missie om u de schoonheid van pioenrozen te laten ervaren. Of u nu op zoek bent naar een specifiek type pioenroos voor uw tuin, een mooi boeket wilt samenstellen, of gewoon wilt genieten van de prachtige aanblik van bloeiende pioenrozen, wij staan voor u klaar. Bezoek ons tijdens het pioenenseizoen en laat u verrassen door de diversiteit en schoonheid van onze bloemen.

Betalen kan via QR code of contant. De prijzen voor elke bos staan aangegeven in de emmer. Mocht je vragen hebben of geld willen wisselen, bel dan even aan! Meestal is er iemand thuis om je gelijk te helpen.

John's Pioenrozen

Jan Glijnisweg 2b
1703 RL Heerhugowaard

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 21:00

 • Dinsdag

  07:00 - 21:00

 • Woensdag

  07:00 - 21:00

 • Donderdag

  07:00 - 21:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  07:00 - 21:00

 • Zondag

  07:00 - 21:00

Aangemeld op 25-04-2023

Laatst aangepast op 16-05-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
John's Pioenrozen

5,0

1 review

Tom

1 jaar geleden

Top!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.