Kwekerij van der Velde - Kwekerij in Heerde

Kwekerij van der Velde

Kwekerij

2+

 Net buiten het centrum van Heerde, aan het Apeldoorns kanaal, vindt u onze fuchsiakwekerij en kwekerij van pelargoniums, eenjarige zomerbloeiers en kuipplanten. Plus in de zomer onze sfeervolle pluktuin.

U treft bij ons een brede en bijzondere collectie fuchsia's. Van stekken tot grote bloeiende planten in diverse kleuren. Ook hebben we een grote collectie winterharde fuchsia’s. Plus een gevarieerd en uitgebreid aanbod van bekende én bijzondere eenjarige zomerbloeiers,  kuipplanten en ‘Hanging bags’, gevuld met eenjarigen of violen.De fuchsia planten en eenjarigen worden allemaal in onze
eigen kwekerij opgekweekt. Daardoor kunnen we een goede kwaliteit leveren, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Spek Fuchsia's
via de webwinkel is alleen de potmaat 5,5cm te bestellen.
Grotere potmaten verzenden wij vanwege de kwaliteit die wij graag garanderen en vanwege de hoge verzendkosten niet.
Grotere potmaten zijn wel te koop en af te halen bij onze kwekerij.
In 2008 hebben we onze collectie uitgebreid met een bijzondere collectie van maar liefst 3.600 soorten Fuchsia's. We kunnen gerust zeggen 'beroemde' collectie van de internationaal gewaardeerde Kwekerij C. Spek. Voor de echte fuchsia liefhebber een must om zelf eens te komen bekijken. Behalve de fuchsia's is ook de collectie Pelargoniums (Geraniums), zo'n 400 soorten inmiddels, door ons overgenomen. In onze nieuwe webwinkel kunt u alle fuchsia's en pelargoniums bekijken en ook bestellen, voor meer informatie hierover klik op de button van webwinkel hier boven.

Kwekerij van der Velde

Borchgraverweg 3a
8181 RW Heerde

www.kwekerijvandervelde.nl

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 03-12-2020

Laatst aangepast op 11-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Kwekerij van der Velde