Landwinkel De Groene Ham - Landwinkel in Vleuten

Landwinkel De Groene Ham.

Landwinkel

22+

Welkom bij Landwinkel De Groene Ham

Landwinkel De Groene Ham is gelegen net buiten het dorp Vleuten, aan de rand van het pittoreske dorpje Haarzuilens en in de schaduw van de oude Ridderhofstad Den Ham. Onze moderne en ruim gesorteerde Landwinkel barst van de producten uit eigen boomgaard en van collega Landwinkels. Het hele jaar door zijn onze appels en peren te koop en in de zomer wordt dit aangevuld met de seizoen producten zoals kersen, pruimen en bessen uit eigen boomgaard. Ons fruitbedrijf is gelegen in een schitterende, landelijke omgeving waar rust, ruimte en gastvrijheid bijeenkomen.

Boerendelicatessen & streekproducten
Ons bedrijf ligt in het Groene Hart en deze streek heeft veel te bieden. Dit zie je terug in onze winkel waar veel streekproducten van lokale ondernemers te vinden zijn. Zoals boerenkaas uit Vinkeveen, bakmixen van de molen in IJsselstein, Vleutens bier, vruchtensappen uit Breukelen, aardappelen uit Werkhoven, rundvlees uit Schalkwijk en biologische kip uit de polder. Naast de fruitproducten en streekproducten verkopen we ook verschillende smaakmakers en glutenvrije producten.

Landwinkel Coöperatie
Ons bedrijf is aangesloten bij de landelijke Landwinkel Coöperatie. Dit biedt de mogelijkheid om naast producten uit het Groene Hart, een breed assortiment ambachtelijke streekproducten zoals kaas en zuivel, uit andere Nederlandse regio’s aan te bieden. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment kado-artikelen.

Cadeau-pakket met streekproducten (Kerstpakketten)
De ambachtelijke streekproducten in onze Landwinkel bieden veel belevingswaarde. Wie een streekpakket cadeau geeft, zal door de ontvanger niet gauw vergeten worden. U kunt zelf uw pakket samenstellen. Uiteraard staan wij voor advies tot uw beschikking.

Wij bieden talloze mogelijkheden en leveren graag maatwerk. Of het nu gaat om de producten in de Landwinkel of een offerte voor (kerst)-pakketten. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Vul het onderstaande contactformulier in of bel als u het prettiger vindt om direct in contact te komen met een van onze medewerkers.

Graag tot ziens in onze Landwinkel!

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 03-08-2022

Laatst aangepast op 13-07-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landwinkel De Groene Ham

5,0

1 review

Chantal

4 maanden geleden

Gezellige winkel waar je zeer compleet je boodschappen kan doen.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.