Landwinkel Hop & Zo - Boerderijwinkel, Landwinkel en Boerderij in Breda
 1. Home
 2. /
 3. Breda
 4. /
 5. Landwinkel Hop & Zo

Landwinkel Hop & Zo Landwinkel Hop & Zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Breda en omstreken.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

5,0

Grintweg 4
4823 ZC
Breda

09:00 - 17:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Landwinkel Hop & Zo.

Landwinkel Hop & Zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Breda en omstreken.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

3+

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor de lekkerste verse groenten en fruit, deze producten zijn van Nederlandse bodem en met veel zorg geteeld.
Wij gaan met het aanbod van groenten en fruit met de seizoenen mee, ook zijn wij hét adres voor vergeten groenten, denk bijvoorbeeld aan; koolrapen, regenboogpeen, pastinaak, schorseneren, raapstelen en postelein.

Onze groenten en fruit zijn geselecteerd op A-kwaliteit, hiermee haal je niet alleen het beste in huis, maar steun je ook de boeren in Nederland.
Wij werken samen met lokale boeren en telers, daarnaast worden wij vers geleverd door een prachtige AGF-leverancier, dit echt een echt familiebedrijf die samenwerkt met Coöperatie Landwinkel. Hierdoor is de distributie en logistiek niet alleen heel efficient, maar krijgen de boeren en telers ook eerlijke prijzen voor hun producten. Wij zijn trots op ons samenwerkingsverband en bij aankoop van onze producten in de winkel kun je met zekerheid zeggen dat jij óók de agrarische sector, de familiebedrijven en de kleine ondernemers van Nederland steunt!

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  12:00 - 17:00

Aangemeld op 29-12-2021

Laatst aangepast op 19-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landwinkel Hop & Zo

5,0

1 review

Hans

1 jaar geleden

Leuke mooie winkel