Melk, Vlees & Meer - Boerderijwinkel, Melktap en Boerderij in Schoonoord

Melk, Vlees & Meer.

Melk, Vlees & Meer is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Schoonoord en omstreken.

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

4+

Wij hebben een aantrekkelijk, plattelands verkoophuisje waarin we boerderijprodukten verkopen. We verkopen eigen, verse melk in de melktap. Eigen rundvlees in de vleesautomaat; vrijwel alle soorten en droge worst. Dit vlees komt van onze eigen Belgisch Blauwe stieren.

Daarnaast verkopen we aardappelen, in het seizoen door ons zelf verbouwd, net als de rode bietjes en rabarber. Het aanbod van andere groenten zoals uien, kool en wortelen en courgette verschil per maand. We verkopen ook eieren van 'een lekker Drents eitje' en pannenkoekmeel/tarwebloem van de Molen De Hoop in Sleen.

In de automaten wordt contactloos betaald, de melktap kan ook contant en de andere produkten contant of met een QR code. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Kom zelf kijken en proeven!!

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 20:00

 • Dinsdag

  07:00 - 20:00

 • Woensdag

  07:00 - 20:00

 • Donderdag

  07:00 - 20:00

 • Vrijdag

  07:00 - 20:00

 • Zaterdag

  07:00 - 20:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 08-07-2022

Laatst aangepast op 16-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Melk, Vlees & Meer

5,0

5 reviews

Harry

9 maanden geleden

Mooi winkeltje, ruime voorraad en leuke prijzen

Natascha Bos

1 jaar geleden

Wij zijn er vanavond geweest en het is allemaal erg mooi en schoon. zeker voor herhaling vatbaar om hier melk weg te halen

Dena

1 jaar geleden

Harèl Tieks

1 jaar geleden

Heerlijk vlees, aardappelen en melk, komen zeker vaker!!

Rob

1 jaar geleden

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen