Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Melkveebedrijf De Heerenhoeve

Boerderijwinkel

Gesloten

Wij, Familie Vesseur uit Oostburg hebben een melkveebedrijf in het mooie Zeeuws-Vlaanderen, waar ruim honderd koeien gehuisvest zijn.

Bij ons kunt u elke dag van 8.00 uur tot 20.00 uur verse melk tappen uit de melkautomaat.

De melk uit onze melkautomaat is onbehandelde weidemelk gezien onze koeien genieten van zoveel mogelijk Zeeuwse buitenlucht.

Herbruikbare flessen van 1 en 2 liter zijn bij ons te koop. U kunt natuurlijk ook zelf een fles of kannetje meenemen.

Ook maken wij ambachtelijke boerenvla en yoghurt in verschillende smaken. Wij maken alles zelf op de boerderij. Naast boerenvla en yoghurt maken we ook ambachtelijke boerenijs inmiddels in zo'n ruim 30 smaken. Het hele jaar door verkopen  wij onze zuivel en ijs vanuit  ons winkeltje op onze boerderij. Het ijs in bekers to go en op bestelling in grotere hoeveelheden. Ook maken wij ijstaarten op bestelling. Dit alles verloopt via de regels van het cokz en derhalve hebben wij ook een zuivel erkenningsnummer.

Vanaf het voorjaar tot aan het najaar verkopen wij ons ijs vanuit de schep vitrine, hier thuis op de boerderij. In alle rust kunt U genieten van uw vers geschept ijsje.

Benieuwd  naar de smaak van onze zuivel en ijs, wij verwelkomen U graag op onze boerderij. Tot snel.

Lieve groet Familie Vesseur

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  14:00 - 20:00

 • Dinsdag

  14:00 - 20:00

 • Woensdag

  14:00 - 20:00

 • Donderdag

  14:00 - 20:00

 • Vrijdag

  14:00 - 20:00

 • Zaterdag

  14:00 - 20:00

 • Zondag

  14:00 - 20:00

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.