Natuurlijk Klein Dongen - Boerderijwinkel en Boerderij in Dongen
 1. Home
 2. /
 3. Dongen
 4. /
 5. Natuurlijk Klein Dongen

Natuurlijk Klein Dongen Natuurlijk Klein Dongen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dongen en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5,0

Klein Dongenseweg 81
5106 AB
Dongen

09:00 - 18:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Natuurlijk Klein Dongen.

Natuurlijk Klein Dongen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dongen en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

8+

Natuurlijk Klein Dongen is een prachtige combinatie van biologische glastuinbouw, een biologische supermarkt én een voedselbos.

In ons familiebedrijf staan wij trots met onze benen in de gezonde grond. Door de natuur te versterken, kunnen wij op biologische wijze gezonde en lokale producten aanbieden.

In onze winkel vindt u kraakverse bioproducten van eigen kweek, aangevuld met een ruim assortiment duurzame waren. Daarnaast bereiden wij kant-en-klare maaltijden en salades, zodat u op verantwoorde wijze kunt kiezen voor gemak. Henriëttes eigen producten zijn een begrip in de omgeving. Kom de ketchup, chutney en soep, bereid van eigen tomaten, proeven!


Door in balans met de natuur te werken, spelen wij in op de veranderende tijd en zijn we als bedrijf weerbaar geworden. De kennis hierover geven wij graag door in workshops en cursussen. Daarnaast hebben wij een prachtig Bovenhuis, beschikbaar voor verhuur ten behoeve van vergaderingen, workshops en teambuilding.

De winkel is het gehele jaar geopend, kom gezellig eens langs voor een bakske of een lunch, u bent van harte welkom.

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 20-11-2020

Laatst aangepast op 18-03-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Natuurlijk Klein Dongen

5,0

1 review

Wim

1 jaar geleden

Hele mooie en fijne winkel, met kwalitatief goed, biologisch voedsel. En ik vind het fantastisch dat ze achter de kas een mooie plek aan het creëren zijn met een voedselbos en op Permacultuur gebaseerde teelt. Een inspirerende plek!