Dongen. Daar kun je kopen bij de boer

Kopen bij de Boer in Dongen en omstreken

50 verkooppunten binnen 15 km

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Dongen

Niets is lekkerder! Kopen bij de Boer in de buurt van Dongen. Je vindt hier boerderijwinkels, stalletjes, boerderijautomaten, melktaps, kwekerijen, kinderboerderijen, boomgaarden, landwinkels, boerderijen en anders . De kracht van de korte keten is ook in Dongen merkbaar. Écht vers koop je bij de boer in de regio. Bij sommigen zelfs 24 uur per dag.

De boer heeft het

Er is van alles te koop; aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, zuivel, streekproducten, vlees, vis , maar ook brood en meel, broodbeleg, sap en drank, wijn, biologische producten, honing, kerstpakketten .

Kortom; kopen bij de boer doe je natuurlijk in Dongen

Bezoek een boerderijwinkel in de buurt van Dongen

Afbeelding De Goeije Kroon
De Goeije Kroon is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dongen en omstreken.

De Goeije Kroon

Dongen

2km

Afbeelding In 't groen groenten en fruit

In 't groen groenten en fruit

Dongen

2km

Afbeelding Natuurlijk Klein Dongen
Bij Natuurlijk Klein Dongen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Natuurlijk Klein Dongen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dongen en omstreken.

Natuurlijk Klein Dongen

Dongen

2km

Afbeelding Boerderijwinkel D'n Heerd

Boerderijwinkel D'n Heerd

Dongen

2km

Afbeelding Melktap Veelon Melkvee
Melktap Veelon Melkvee is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Rijen en omstreken.

Melktap Veelon Melkvee

Rijen

2km

Afbeelding Boerderijvlees "De Vaartse Hoeve"
Boerderijvlees "De Vaartse Hoeve" is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dongen en omstreken.

Boerderijvlees "De Vaartse Hoeve"

Dongen

3km

Afbeelding De Duiventoren

De Duiventoren

Dorst

4km

Afbeelding Aardbeienautomaat Vermeulen Zachtfruit

Aardbeienautomaat Vermeulen Zachtfruit

Oosteind

4km

Afbeelding Boer Peeters
Boer Peeters is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Rijen en omstreken.

Boer Peeters

Rijen

4km

Afbeelding Champignonkwekerij Joheko

Champignonkwekerij Joheko

Dongen

4km

Afbeelding VOF Houtepen

VOF Houtepen

De Moer

4km

Afbeelding Vofhoutepen

Vofhoutepen

De Moer

4km

Afbeelding Zuivelboerderij De Driehoek

Zuivelboerderij De Driehoek

Oosterhout

5km

Afbeelding Melkveebedrijf De Heibloem V.O.F

Melkveebedrijf De Heibloem V.O.F

De Moer

5km

Afbeelding Boerderijwinkel en -automaten De Annahoeve - De Moer
Bij Boerderijwinkel en -automaten De Annahoeve - De Moer kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel en -automaten De Annahoeve - De Moer is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Moer en omstreken.

Boerderijwinkel en -automaten De Annahoeve - De Moer

De Moer

5km

Afbeelding Ons Èrpelhokske
Bij Ons Èrpelhokske kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Ons Èrpelhokske is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Waspik en omstreken.

Ons Èrpelhokske

Waspik

5km

Afbeelding Ambachtshoeve

Ambachtshoeve

Raamsdonk

7km

Afbeelding Sanders pompoenen en Exoten

Sanders pompoenen en Exoten

Sprang-Capelle

7km

Afbeelding De Aardappelhut
Bij De Aardappelhut kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Aardappelhut is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Raamsdonk en omstreken.

De Aardappelhut

Raamsdonk

8km

Afbeelding Boerderijwinkel Tielemans
Boerderijwinkel Tielemans is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bavel en omstreken.

Boerderijwinkel Tielemans

Bavel

8km

Afbeelding MELKTAP 013

MELKTAP 013

Tilburg

8km

Afbeelding De Kersenhof Raamsdonk

De Kersenhof Raamsdonk

Raamsdonk

9km

Afbeelding Dorpsboerderij 't Bruijntje

Dorpsboerderij 't Bruijntje

Raamsdonksveer

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Theo Machielsen

Boerderijwinkel Theo Machielsen

Kaatsheuvel

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Den Doorn

Boerderijwinkel Den Doorn

Kaatsheuvel

9km

Afbeelding 't Boeren Besoyen
Bij 't Boeren Besoyen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. 't Boeren Besoyen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Waalwijk en omstreken.

't Boeren Besoyen

Waalwijk

10km

Afbeelding Melktap van hoek

Melktap van hoek

Gilze

10km

Afbeelding Kwekerij Meercamp

Kwekerij Meercamp

Made

10km

Afbeelding Paul & Jeannine Faes
Paul & Jeannine Faes is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Gilze en omstreken.

Paul & Jeannine Faes

Gilze

11km

Afbeelding TerraVie

TerraVie

Loon op Zand

11km

Afbeelding Schaepsdyck

Schaepsdyck

Gilze

11km

Afbeelding De Winkel van Boer Jos
Bij De Winkel van Boer Jos kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Winkel van Boer Jos is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Riel en omstreken.

De Winkel van Boer Jos

Riel

12km

Afbeelding Kaasboerderij 't Bosch

Kaasboerderij 't Bosch

Made

12km

Afbeelding Bij Boer Gijs

Bij Boer Gijs

Udenhout

12km

Afbeelding Sprankenhof | biologische winkel, tuin en keuken

Sprankenhof | biologische winkel, tuin en keuken

Udenhout

12km

Afbeelding  De Aardappelautomaat

De Aardappelautomaat

Made

13km

Afbeelding Aardbeienkwekerij van de Riet

Aardbeienkwekerij van de Riet

Breda

13km

Afbeelding Pluimveebedrijf De Leeuw De Laat

Pluimveebedrijf De Leeuw De Laat

Made

13km

Afbeelding Boerderijwinkel familie van den Kieboom

Boerderijwinkel familie van den Kieboom

Breda

13km

Afbeelding Zuivelboerderij de Kern

Zuivelboerderij de Kern

Drunen

13km

Afbeelding Minicamping De Geitenbrij

Minicamping De Geitenbrij

Hank

14km

Afbeelding Waleuk Recreatie- & Kampeerboerderij

Waleuk Recreatie- & Kampeerboerderij

Waalwijk

14km

Afbeelding Altena Rund

Altena Rund

Nieuwendijk

14km

Afbeelding Heikants Vleesvee

Heikants Vleesvee

Chaam

14km

Afbeelding De Walhoeve boerderijwinkel
De Walhoeve boerderijwinkel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Goirle en omstreken.

De Walhoeve boerderijwinkel

Goirle

15km

Afbeelding Melkveebedrijf Teurlings
Melkveebedrijf Teurlings is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Udenhout en omstreken.

Melkveebedrijf Teurlings

Udenhout

15km

Afbeelding GoodtimesPork

GoodtimesPork

Alphen

15km

Afbeelding Melktap Bloemplaat Hoeve Melk en Meer

Melktap Bloemplaat Hoeve Melk en Meer

Almkerk

15km

Afbeelding Groenewegen

Groenewegen

Chaam

15km