Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Plattelandswinkel De Haarse Gaard
 1. Home
 2. /
 3. Haarzuilens
 4. /
 5. Plattelandswinkel De Haarse Gaard
★★★★★ 5 (2)

Plattelandswinkel De Haarse Gaard

Open Sluit om 17:00

Boerderijwinkel • Boerderij

PROEF DE SMAAK VAN HET PLATTELAND!
In ons assortiment proef je ‘de smaak van het platteland’. Denk aan heerlijk fruit uit eigen boomgaard als appels en peren, pruimen en bramen, tal van andere soorten fruit, en vruchtensappen (met daarin onze eigen appels en peren!) in fles en in saptappen.

Aanvullend daarop zijn diverse soorten aardappels, talrijke groenten en streekproducten zoals honing uit eigen boomgaard, kaas, vruchtensauzen, fruitbeleg, confituren, appelmoes en andere soorten verwerkt fruit, diverse soorten Hollands wild en biologisch rundvlees, ijs en ijstaarten, meelproducten en eieren.

Daarnaast vind je bij ons ook heerlijke dressings, diverse soorten mosterd, advocaat, (glüh)wijn, vruchtensecco’s, streekbieren, brood, oud-Hollandse snoepjes, zeezout, olijfolie, etc.

De Haarse Gaard heeft een ruim assortiment met vers fruit en groente, streekproducten, cadeaupakketten en fruitmanden. Ook voor Kerstpakketten ben je bij ons aan het juiste adres.

Fruit uit eigen boomgaard
Wij telen appels en peren, pruimen en bramen, in onze boomgaard achter de winkel en verderop in Haarzuilens. Onze appels en peren zijn ook verwerkt in de vruchtensappen die wij in onze winkel verkopen.

Ander fruit en groente proberen wij zoveel mogelijk uit de streek, of in ieder geval uit Holland, te betrekken. Vanzelfsprekend is dit niet voor alle producten en jaarrond mogelijk, maar product- en seizoensafhankelijk.

Kortom; bij ons vind je een ruim assortiment met vers fruit, groente en streekproducten om aan je dagelijkse behoefte van vitaminen en mineralen te voldoen. Heb je een suggestie voor een aanvulling erop; hiervoor staan wij altijd open. Neem gerust contact met ons op!

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor cadeaupakketten en fruitmanden. Je bent van harte welkom jouw wensen met ons te bespreken.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Plattelandswinkel De Haarse Gaard geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Plattelandswinkel De Haarse Gaard

★★★★★

Gebaseerd op 2 reviews

Cint

★★★★★ 4 maanden geleden

Wat een fijne winkel, alles netjes en smaakvol. Zalige kersen, heerlijke uien, lekkere kaas, gezellige jongedame. Zat deze winkel maar in Haarlem dan reden we er graag naar toe! Graag tot ziens.

Adriana

★★★★★ 6 maanden geleden

Fijn winkeltje, je kunt er ook leuke cadeau pakketten kopen. Als we in de buurt zijn halen we graag onze producten hier!

Aangemeld op 25-06-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.