Plattelandswinkel De Haarse Gaard - Boerderijwinkel, Boerderij en Boomgaard in Haarzuilens

Plattelandswinkel De Haarse Gaard.

Boerderijwinkel • Boerderij • Boomgaard

10+

PROEF DE SMAAK VAN HET PLATTELAND!
In ons assortiment proef je ‘de smaak van het platteland’. Denk aan heerlijk fruit uit eigen boomgaard als appels en peren, pruimen en bramen, tal van andere soorten fruit, en vruchtensappen (met daarin onze eigen appels en peren!) in fles en in saptappen.

Aanvullend daarop zijn diverse soorten aardappels, talrijke groenten en streekproducten zoals honing uit eigen boomgaard, kaas, vruchtensauzen, fruitbeleg, confituren, appelmoes en andere soorten verwerkt fruit, biologisch rundvlees, kip, zoutloze kruidenmixen, boerenkaas, boerenijs en ijstaarten, boerenzuivel, meelproducten en eieren.

Daarnaast vind je bij ons ook heerlijke dressings, diverse soorten mosterd, advocaat, (glüh)wijn, vruchtensecco’s, streekbieren, brood, oud-Hollandse snoepjes, zeezout, olijfolie, etc.

De Haarse Gaard heeft een ruim assortiment met vers fruit en groente, streekproducten, cadeaupakketten en fruitmanden. Ook voor Kerstpakketten ben je bij ons aan het juiste adres.

Fruit uit eigen boomgaard
Wij telen appels en peren en pruimen, in onze boomgaard achter de winkel en verderop in Haarzuilens. Onze appels en peren zijn ook verwerkt in de vruchtensappen die wij in onze winkel verkopen.

Ander fruit en groente proberen wij zoveel mogelijk uit de streek, of in ieder geval uit Holland, te betrekken. Vanzelfsprekend is dit niet voor alle producten en jaarrond mogelijk, maar product- en seizoensafhankelijk.

Kortom; bij ons vind je een ruim assortiment met vers fruit, groente en streekproducten om aan je dagelijkse behoefte van vitaminen en mineralen te voldoen. Heb je een suggestie voor een aanvulling erop; hiervoor staan wij altijd open. Neem gerust contact met ons op!

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor cadeaupakketten en fruitmanden. Je bent van harte welkom jouw wensen met ons te bespreken.

Plattelandswinkel De Haarse Gaard

Thematerweg 8
3455 SN Haarzuilens

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 25-06-2020

Laatst aangepast op 24-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Plattelandswinkel De Haarse Gaard

5,0

2 reviews

Cint

1 jaar geleden

Wat een fijne winkel, alles netjes en smaakvol. Zalige kersen, heerlijke uien, lekkere kaas, gezellige jongedame. Zat deze winkel maar in Haarlem dan reden we er graag naar toe! Graag tot ziens.

Adriana

1 jaar geleden

Fijn winkeltje, je kunt er ook leuke cadeau pakketten kopen. Als we in de buurt zijn halen we graag onze producten hier!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.