Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Anders in de buurt van Roggel

  1. Home
  2. /
  3. Roggel
  4. /
  5. Anders

Je dagelijkse boodschappen kopen bij een anders in de buurt van Roggel? Veel mensen doen dat meerdere keren per week!

Verser kan niet

Geweldig toch dat je rechtstreeks bij de boer in de regio kan kopen? Ze hebben bijna alles, wat dacht je van ? De producten die ze verkopen zijn veelal van eigen teelt of vee. Of van collega-boeren in de buurt van Roggel. Verser kan niet!

Boeren beleving

Op en rondom een anders zijn er vaak veel activiteiten. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Tip de Boer!

Ken je een anders maar staat deze nog niet op de app of site van Lekkerder bij de Boer? Stuur dan een bericht via dit handige formulier en Tip de Boer. Alvast bedankt!

Je bent op zoek naar anders in de buurt van Roggel? Helaas zijn er momenteel geen anders bij jou in de buurt.

Mocht je nu zelf een anders in Roggel ontdekken die nog niet op ons platform staat, help de boer en andere consumenten dan door deze boer te wijzen op de mogelijkheden van Lekkerder bij de Boer. Ga naar de pagina Tip de Boer. Het invullen van dit formulier kost hooguit 5 minuten van je tijd.

Alvast bedankt.