Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Berghoeve Brouwerij
 1. Home
 2. /
 3. Den Ham
 4. /
 5. Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij

Op afspraak

Anders

Wij zijn een brouwerij die gevestigd is op een boerderij in het mooie Twente. Hier brouwen wij bijzondere en uitgesproken bieren die we mede maken van onze eigen geteelde brouwgerst. Gerst van eigen land!

Wil je meer weten over onze speciaalbieren of over de boeiende wereld achter bier in het algemeen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een bierproeverij met rondleiding of om gewoon wat mooie bieren of een bierpakket te kopen in onze winkel. Met ruim 12,5 jaar bestaan en meer dan 100 verschillende uitgebrachte bieren kunnen we stellen dat we ervaren zijn en smeuige anekdotes met jullie delen. Boek een arrangement of koop een bier van ons en ervaar ook onze boeiende wereld!

Wij, Geralda en Jurgen, hebben elkaar leren kennen op de opleiding Levensmiddelentechnologie in Bolsward. Op deze opleiding maak je kennis met allerlei aspecten rondom de productie van eten en drinkenen daar hebben we leren brouwen. Het is natuurlijk de kat op het spek binden als je als 20-jarige leert brouwen. Op de studentenkamer werd al vlot het eerste bier gebrouwen en de passie aangewakkerd.

Ruim 15 amateur jaren later hebben we het idee opgevat om een eigen ambachtelijke brouwerij op te starten en op 1 januari 2010 was het dan zo ver. In een boerderij op het mooie Twentse Landschap is Berghoeve gestart en inmiddels zitten we op een jaarvolume boven de 20.000 liter bier.

Wij brouwen zowel toegankelijke als hele bijzonder speciaalbieren, denk aan Barrel Aged bieren. Graag delen we onze passie met u en proosten we op de toekomst!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Berghoeve Brouwerij geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Berghoeve Brouwerij

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 20-07-2022

Laatst aangepast op 25-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.