Boer Bart - Melktap, Boerderijwinkel en Kinderboerderij in Rotstergaast

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Afbeelding voor Boer Bart
Hoofdafbeelding van Boer Bart
Hoofdafbeelding van Boer Bart
Hoofdafbeelding van Boer Bart
 1. Home
 2. /
 3. Rotstergaast
 4. /
 5. Boer Bart

Boer Bart

Open Sluit om 22:00

Melktap • Boerderijwinkel • Kinderboerderij

Wij stellen ons graag aan je voor: Bartele en Rianne Holtrop. We vervullen vele rollen, waaronder die van vader, moeder, boer, boerin, gastheer en gastvrouw.

Onze boerderij is een fantastische plek voor families. Het is een plek waar kinderen op avontuur kunnen gaan, terwijl ouders kunnen ontspannen met een heerlijk kopje koffie en een smakelijke lunch.

We hebben aan alles gedacht om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben we een kindvriendelijke omheining en bieden we voldoende uitdaging voor de kleine avonturiers. Daarnaast hebben we een geweldige keuken met heerlijke koffie, goede lunchgerechten en zelfs een gezellige tafelbarbecue voor de hele familie.

Er is altijd wel iets te doen op onze boerderij. Denk aan het melken van de koeien en het rapen van eieren uit de kipcaravan.

Onze speelboerderij is perfect geschikt voor groepen met kinderen in de leeftijd van 1 tot 10 jaar.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze boerderij.

Hartelijke groeten,

Boer Bart en Boerin Rianne

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boer Bart geen online-producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via lekkerder.nl kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  05:00 - 22:00

 • Dinsdag

  05:00 - 22:00

 • Woensdag

  05:00 - 22:00

 • Donderdag

  05:00 - 22:00

 • Vrijdag

  05:00 - 22:00

 • Zaterdag

  05:00 - 22:00

 • Zondag

  05:00 - 22:00

Dit vinden klanten van Boer Bart

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 02-07-2022

Laatst aangepast op 04-09-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 355 reviews

1 maand geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

2 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

3 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

3 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

3 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

3 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

3 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

3 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

3 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop