Boerderijwinkel 't Lokaaltje - Boerderijwinkel en Boerderij in Ossenzijl
 1. Home
 2. /
 3. Ossenzijl
 4. /
 5. Boerderijwinkel 't Lokaaltje

Boerderijwinkel 't Lokaaltje Boerderijwinkel 't Lokaaltje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ossenzijl en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5,0

Lageweg 20
8376HW
Ossenzijl

09:00 - 21:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkel 't Lokaaltje.

Boerderijwinkel 't Lokaaltje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ossenzijl en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

9+

Boerderijwinkel ’t Lokaaltje, u vindt bij ons rundvlees, varken, kip, zuivel (rechtstreeks van de boerin uit de buurt), brood, kaas, eieren, ijs en meer leuks & lekkers!
Het rundvlees is afkomstig van onze eigen koeien. Het vlees kenmerkt zich doordat onze koeien tijd en ruimte krijgen om te groeien en grazen op unieke bodem, de Weerribben.
Ons assortiment bestaat uit: gehakt, hamburgers, saucijzen, stoofvlees, entrecote, rib-eye, verschillende soorten biefstuk, rosbief en de allerlekkerste filet americain uit de hele regio!
Weet wat je eet en zien waar het vandaan komt. Dat is waar het vandaag de dag meer en meer om draait.
Er is een terrasje aanwezig waar je heerlijk een ijsje kan eten.
(Op het erf runnen wij ook een minicamping).

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 21:00

 • Dinsdag

  09:00 - 21:00

 • Woensdag

  09:00 - 21:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 21:00

 • Zondag

  09:00 - 21:00

Aangemeld op 05-07-2022

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel 't Lokaaltje

5,0

1 review

Nic Quaedvlieg

9 maanden geleden

De zuivel is puur natuur. De volle melk uitermate geschikt om melkkefir te maken. Het vleesch van uitstekende kwaliteit. De"t lokaalvredebreuk burger" perfect in vlees/vet verhouding en mooi gekruid. Aanrader voor de bbq 👍