Boer Bergh - Boerderijwinkel, Melktap en Boerderij in Simonshaven

Boer Bergh.

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

6+

Welkom in boerderijwinkel Boer Bergh van familie van den Bergh in Biert.

Op onze boerderij houden wij melkvee met bijbehorend jongvee, ossen, schapen en kippen. Door op een zo natuurlijk mogelijke manier de bodem, natuur en het vee te laten samenwerken  resulteert dit in gezond zuivel, vlees en eieren als gezonde voeding voor jong en oud. Men proeft het wanneer men onze producten consumeert; natuurlijk, puur en vol van smaak.

In onze boerderijwinkel zijn naast kaas gemaakt van de melk van onze eigen koeien ook vlees en eieren te koop. Het vlees is afkomstig van de stierkalveren die op ons bedrijf geboren worden. De stierkalveren worden gecastreerd, daardoor worden ze gemakkelijker in de omgang en kunnen ze samen met het vrouwelijke jongvee de geweid worden. Het vlees is vers, vacuüm verpakt en diepgevroren.

Boer Bergh

Dorpsweg 22
3212 LC Simonshaven

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  13:00 - 16:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  08:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 13-11-2021

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boer Bergh

5,0

3 reviews

Annette

1 jaar geleden

Heerlijke melk! Komt precies uit dat ze open zijn op woensdag en zaterdag. De kaas is goed van smaak, de oude kaas is ook echt oud! En de kakelverse eieren niet vergeten! De italiaanse is hier favoriet! Kortom, blij met deze geweldige boerderij met heerlijke producten!

Yolanda Janssen

1 jaar geleden

Heel blij met de boer in de buurt! Heerlijke melk en kaas, goed stukje vlees en altijd vriendelijk geholpen. Super!

Angela

2 jaar geleden

Ik kom nu bijna wekelijks met mijn moeder om eieren, kaas en melk te kopen. We zijn echt blij met jullie, alles is vers en heerlijk! Onze nieuwe plek, ongeëvenaard met de supermarkt :)

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.