Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van BoerBertShop
 1. Home
 2. /
 3. Kamerik
 4. /
 5. BoerBertShop

BoerBertShop

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

Als 5e generatie voedselmakers zijn wij, Jaco en Liesbeth, sinds 2021 eigenaar van BoerBert. Samen met ons team zorgen we dag in, dag uit voor onze ongeveer 280 biologische melkkoeien die biologische melk produceren. Het melkvee is onze hoofdtak, maar daarnaast scharrelen er in het weiland ook ongeveer 250 kippen die elke dag zorgen voor verse poldereieren en maken we zelf biologische boerenkaas. Deze producten van eigen boerderij verkopen we samen met producten van bedrijven van onze naaste familie in onze boerderijwinkel, de BoerBertShop. Zo hebben we een ruim assortiment met biologische en lokale producten.

Op de daken van de schuren en stallen op onze boerderij liggen 3.100 zonnepanelen die gemiddeld 750.000 kWh stroom per jaar leveren. Deze stroom gebruiken we op de boerderij en leveren we aan ongeveer 300 huishoudens. Onze eigen gebouwen verwarmen we met de warmte van de melk.

Ook bieden we ruimte aan een zorgboerderij voor ouderen met een lichte vorm van dementie, een peuterspeelzaal, acht pensionpony’s en twee middagen in de week is er dagbesteding voor een aantal jongeren. Zo kan iedereen meegenieten van de boerderij.

Tijdens de openingstijden van de BoerBertShop ben je van harte welkom op onze boerderij! Wil je langer blijven? Dan kun je een van onze twee 4-persoons hooiberghutten huren voor een vakantie op het platteland.

We verkopen onder andere

Helaas biedt BoerBertShop geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  13:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

BoerBertShop

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 09-01-2023

Laatst aangepast op 16-01-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.