Boerderij Polderzicht - Boerderijautomaat in Ouderkerk aan de Amstel

Boerderij Polderzicht.

Boerderijautomaat

8+

U bent van harte welkom op Boerderij Polderzicht van de Familie Korrel.

Bij onze versautomaat kunt u dagelijks terecht voor streekproducten als eieren van onze eigen kippen, (prijswinnende) Noord-Hollandse kaas, Boeren van Amstel melk, jam uit Ouderkerk en diverse soorten groente en fruit.

Ook hebben we heerlijk softijs gemaakt van de melk van onze eigen koeien en we verkopen in het voorjaar en de zomer groente uit onze eigen moestuin.

In het sfeervolle Polderhuisje kunt u op woensdag en zondag genieten van een heerlijke cappuccino (van Boeren van Amstel melk) met appelgebak, huisgemaakte lunch of een gezellige borrel. Op de mooie dagen is het heerlijk toeven op het terras.

Kinderen zullen zich op woensdag en zondag uitstekend vermaken in de speeltuin met verschillende speeltoestellen, een trampoline en voetbalveld. Daarnaast zijn de stallen toegankelijk en hebben we veel skelters en trekkertjes. Er valt genoeg te beleven.
Bent u op zoek naar een activiteit?

• Golf bij de Boer; met een houten club met klomp en een bal gaat u op pad in het weidse boerenland. Neem het op tegen uw collega’s, vrienden of familie en overwin de natuurlijke handicaps als sloten, pollen gras en koeienvlaaien.
• Fietsverhuur; met onze huurfietsen kunt u de mooie omgeving van Amstelland verkennen. Geniet van polder De Ronde Hoep, de natuur en de gezellige dorpjes.
• Rondleiding over de moderne melkveehouderij met melkcarrousel.

Het hele jaar door kunt u terecht voor een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, of het vieren van een feestje.

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 23:00

 • Dinsdag

  07:00 - 23:00

 • Woensdag

  07:00 - 23:00

 • Donderdag

  07:00 - 23:00

 • Vrijdag

  07:00 - 23:00

 • Zaterdag

  07:00 - 23:00

 • Zondag

  07:00 - 23:00

Aangemeld op 20-03-2022

Laatst aangepast op 11-07-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderij Polderzicht

5,0

2 reviews

Patty

6 maanden geleden

Prima, kakelverse eitjes gehaald. Ik had even een technische error en de boerin kwam meteen helpen. omdat ik het niet kon laten heb ik ,als ontbijt, softijs genomen. wat een heerlijk ijs,zeg. van de verse melk van de koeien. Ook lekker als het bijna vriest;))

Wendy

11 maanden geleden

Heerlijke cappuccino gedronken en uit de automaat een zakje elstar appels gekocht. Kom zeker vaker!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.