Boerderijwinkel Zevenbergen - Boerderijwinkel, Imkerij en Boerderij in Zuidland

Boerderijwinkel Zevenbergen.

Boerderijwinkel • Imkerij • Boerderij

6+

Lekkere groenten, heerlijke aardappelen en verse eieren. Het is een kleine greep uit de streekproducten die we in onze boerderijwinkel verkopen. Want we hebben nog veel meer. Van echte boerenkaas tot fruit en van lokaal gebrouwen bier tot hamburgersaus. Allemaal van eigen bodem, van Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee of de Hoeksche Waard. Soms biologisch, soms niet. Maar altijd krijgt de teler en eerlijke prijs. O ja, en we maken wekelijks een groente en fruitpakket klaar voor 1, 2 of 4 personen: Kratje Koekendorp. Inclusief verrassende recepten! Zo kun je lekker koken met groenten uit de regio en uit het seizoen. Heerlijk en eerlijk dus.

Onze boerderij ligt aan de Koekendorpseweg in Zuidland. Het is een klein gemengd bedrijf met koeien en akkerbouw dat al sinds het begin van de 20e eeuw in de familie is. Op de lichte klei van de Zuidlandse polder verbouwen we onder andere aardappelen, tarwe, mais, suikerbieten en pompoenen. Een bloemenrand zorgt niet alleen voor natuurlijke vijanden die de gewassen vrij kunnen houden van ongewenste insecten, maar ook voor voeding voor de bijen die achterop het erf van de boerderij staan. En die zorgen dan ook weer voor lekkere honing die we in de winkel verkopen.

Die Boerderijwinkel runnen wij, Yvonne en Gertjan en onze zoon Stein, samen met heel veel helpende handen. In 2013 nam Gertjan het bedrijf over van zijn vader en moeder. Zij verkochten al aardappelen, groenten en fruit. Eerst in een kist langs de weg, later in een deel van het karakteristieke wagenhuis. Toen wij het bedrijf overnamen hebben we die winkel uitgebreid, waardoor het hele wagenhuis beschikbaar kwam.

Openingstijden

 • Maandag

  13:30 - 17:30

 • Dinsdag

  10:00 - 17:30

 • Woensdag

  10:00 - 17:30

 • Donderdag

  10:00 - 17:30

 • Vrijdag

  10:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 12-04-2020

Laatst aangepast op 09-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel Zevenbergen

5,0

2 reviews

Charles

1 jaar geleden

1 van de fijnste boerderijwinkels in de omstreken, groot assortiment, mooie verse producten en leuke service. een boerderij winkel zoals het hoort

Marcel

1 jaar geleden

Groot assortiment

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.