Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boomgaard de Lekbongerd
 1. Home
 2. /
 3. Schoonhoven
 4. /
 5. Boomgaard de Lekbongerd

Boomgaard de Lekbongerd

Gesloten

Boomgaard • Anders

Rustpunt

Mocht je een bezoek brengen aan de Krimpenerwaard, sla de prachtige dijk ten westen van Schoonhoven dan niet over. Ervaar de rust van de kabbelende Lek aan de ene kant en de landelijke huizen aan de andere kant.

Daar vind je tussen fietsknooppunt 10 en 37 Boomgaard de Lekbongerd. De twee picknickbanken op het dijktalud en de banken voor de schuur zijn niet te missen. Voel je dan ook vrij om deze te gebruiken als Rustpunt tijdens een fiets- of wandeltocht. Daar zijn ze immers voor!

Streekproducten

Blijf tijdens die welverdiende pauze even hangen bij de boomgaard. Tegen een vrijwillige bijdrage zet je een kop koffie of thee in de schuur op het erf. Liever iets fris? Flesje water of koop een sapfles en proef dan onze eigen appel-perensap, gemaakt van fruit uit onze boomgaard.

Mocht dat naar meer smaken, dan kun je een paar flessen van de appel-perensap inslaan in de schuur. Daarnaast verkopen we ook nog andere streekproducten, zoals honing van Imkerij de Nesse, pruimenjam en biologische peren-appelstroop. Betalen kan contant (gepast) en via iDeal.

In de schuur vind je ook informatie over de verschillende fiets- en wandelroutes in de Krimpenerwaard en kunnen we je alles vertellen over de stad Schoonhoven.

De Lekbongerd

Nieuwsgierig naar de Boomgaard zelf? Breng dan een bezoek aan de Open Bloesemdagen in het voorjaar of kom naar de Zelf Plukdagen in het najaar.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boomgaard de Lekbongerd geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 18:00

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Boomgaard de Lekbongerd

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 07-04-2022

Laatst aangepast op 11-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.