De IJsboerin - Anders in Rockanje

De IJsboerin.

Anders

13+

IJssalon De IJsboerin is gevestigd op het erf van onze boerderij, waar we zelfgemaakt, ambachtelijk ijs serveren. We gebruiken de beste ingrediënten zoals de volle melk van onze eigen koeien, die het grootste deel van het jaar in het weiland grazen
De IJsboerin is een gezellige stop tijdens een fietstocht Op ons sfeervolle terras onder de kastanjeboom met uitzicht over de landerijen, kun je genieten van 18 verrukkelijke smaken ijs, knapperige versgebakken wafels, échte slagroom en een lekkere kop koffieWe verkopen ook ijs en verse melk om mee naar huis te nemen.
Het boerenleven smaakt goed bij De IJsboerin!

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  13:00 - 17:00

 • Donderdag

  13:00 - 17:00

 • Vrijdag

  13:00 - 17:00

 • Zaterdag

  13:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 06-07-2021

Laatst aangepast op 10-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De IJsboerin

5,0

3 reviews

Chantall

1 jaar geleden

Een erg fijne zaak, waar je vriendelijk geholpen wordt. Er is verse melk verkrijgbaar. En heerlijke koffie, thee, verse wafels en onwijs lekker ijs!

Franka & Leen

2 jaar geleden

Heerlijk ijs en voor ieder zijn eigen smaak, dus zeker een aanrader om eens te stoppen om te proeven.

Anja van Loon

2 jaar geleden

Heerlijk ijs, babbelaar, bokkepootjes of stroopwafel-ijs zijn onze favoriet. Maar ze hebben heel veel smaken en allemaal even lekker. Je kan er ook koffie en thee verkrijgen. En dat met vriendelijke bediening, op het terras uitkijkend over de weilanden en koeien maakt het tot een beleving. De kalfjes en schotelschommels maakt dat de kinderen er met veel plezier naar toe gaan. Een keer een rondleiding meemaken ook zeker een aanrader.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.